Δεν ικανοποιούνται στον Απόλλωνα – Θέλουν και τους τρεις βαθμούς

Δεν μένουν με σταυρωμένα τα χέρια οι "γαλάζιοι"...

Δεν αφήνει ικανοποιημένους η σημερινή(28/1) απόφαση του αθλητικού δικαστή τους ιθύνοντες στον Απόλλωνα, καθώς θα ήθελαν και τους τρεις βαθμούς, Μηδενισμός ΑΕΚ, δεν παίρνει τους βαθμούς ο Απόλλωνας – Το επίμαχο σημείο.

Άλλωστε η παρατυπία έγινε από πλευράς ΑΕΚ, η οποία μηδενίστηκε ενώ η δικαιολογία ότι δεν αναφέρει ρητά το πρωτόκολλο ότι ο αγώνας κατακυρώνεται στον αντίπαλο, δεν λέει και πολλά και χαρακτηρίζεται από όλους στο οικοδόμημα των “γαλάζιων” ως φτηνή!

Διαβάστε επίσης: Τι στέρησε τους βαθμούς από τον Απόλλωνα – Τα ερωτήματα που εγείρονται πλέον με την απόφαση

Σύμφωνα με πληροφορίες που συνέλεξε η ιστοσελίδα μας το νομικό τμήμα του Απόλλωνα, μπήκε σε νέα διαμάχη και επεξεργάζεται τη συγκεκριμένη απόφαση, έτσι ώστε να κερδίσει η ομάδα και τους τρεις βαθμούς κάτι που φάνταζε δικαιολογημένο μετά την ανακοίνωση της απόφασης.

Το νομικό τμήμα της εταιρείας λοιπόν επιδίδεται σε νέες ενέργειες έτσι ώστε να κερδηθεί και αυτή η δικαστική μάχη, στην ουσία ο “πόλεμος” αυτή τη φορά! Τις επόμενες μέρες ή ώρες φυσιολογικά θα υπάρξουν και επίσημες τοποθετήσεις ή ανακοινώσεις.

Γράφει ο Γιώργος Δίπλαρος

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy