Της έλειψε το γκολ, να προσέξει τα μετόπισθεν

ΗΜΙΧΡΟΝΟ: ΑΕΛ - ΕΘΝΙΚΟΣ 0-0

Πολύ καλό παιχνίδι είχαμε στο πρώτο ημίχρονο με την ΑΕΛ να υπερέχει και να έχει περισσότερες τελικές και ευκαιρίες, όμως και ο Εθνικός ήταν πολύ επικίνδυνος έχοντας κι αυτός τις δικές του ευκαιρίες με τον Μέγιερι να δηλώνει παρών.

Δυνατά ξεκίνησε η ΑΕΛ τον αγώνα και μόλις στο πρώτο λεπτό έχασε κλασσική ευκαιρία με τον Τόρες να μην τα καταφέρνει να σκοράρει. Στο 9΄ ο Εθνικός απάντησε με ένα σουτ έξω από την περιοχή μετά από κόρνερ που πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια. Ευκαιρία είχαμε για την ΑΕΛ και στο 14ο λεπτό, με τους ποδοσφαιριστές των φιλοξενούμενων να διώχνουν πάνω στη γραμμή. Καλός ο ρυθμός στα πρώτα 15 λεπτά του αγώνα, με τις ομάδες να θέλουν να τρέξουν στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Εθνικός απάντησε και πάλι στην υπεροχή και τις ευκαιρίες της ΑΕΛ, με ένα σουτ του Μάζουρεκ που κόντραρε στον Ριστέφσκι στο 22΄. Στο 27ο λεπτό είχαμε τη μεγάλη ευκαιρία της ΑΕΛ, όταν ο Μιλιτσεάνου έγινε κάτοχος της μπάλας μετά από κόντρες σε σουτ του Ανδρέου αλλά ήταν άστοχος, αφού η μπάλα πέρασε μόλις έξω.

Γεμάτο ευκαιρίες το πρώτο μισάωρο του αγώνα με την ΑΕΛ να υπερέχει, όμως στο 31΄ ο Μέγιερι έσωσε την ΑΕΛ σε πλασέ του Ντούρις. Ο Εθνικός άρχισε να γίνεται πιο επιθετικός ενώ η ΑΕΛ είχε υπέρ της την κατοχή. Το παιχνίδι πέρασε το 40ο λεπτό με την ΑΕΛ να χάνει ακόμα μια ευκαιρία, ενώ ο Μέγιερι στις καθυστερήσεις του έσωσε σε κόρνερ κεφαλιά που έγινε.

Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε στο 0-0 και αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον η επανάληψη.

 

Κίτρινες: Νταβόρ / Μπογκαντίνοφ

ΑΕΛ: Μέγιερι, Μαζάν, Τεξέιρα, Ριστέφσκι, Σάντος, Νταβόρ, Τόρες, Παπαφώτης, Ανδρέου, Μιλιντσεάνου, Τσέβοβιτς.

Αναπληρωματικοί: Κεραυνός, Ντάβερβελντ, Ρέινολντς, Έουλερ, Ριέρα, Αντωνίου, Αβραάμ, Σωτηρίου, Π.Αντωνίου, Μάιντεβατς, Μαρόσα.

 

Εθνικός Άχνας: Χριστοδούλου, Πηλέας, Άδωνη, Κ.Ηλία, Μ.Ηλία, Χουντόμπιακ, Γκόρουμπετς, Μάζουρεκ, Γουοτκόφσκι, Ταράσοφς, Ντούρις.

Αναπληρωματικοί: Μπογκαντίνοφ, Καρασάουσκς, Παπακωνσταντίνου, Ντόλεζαλ, Ζάκπα, Ιωάννου, Κυπριανού, Σαββίδης, Αγγελόπουλος, Κουμής, Ελουντού.

 

Γράφει ο Γιώργος Δίπλαρος

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy