Ζόρνιγκερ: “Βοήθησαν οι αλλαγές, ίσως αλλάξει ο μεταγραφικός σχεδιασμός” (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Δηλώσεις Αλεξάντερ Ζόρνιγκερ μετά την σημερινή (22/1) εκτός έδρας νίκη(1-0) με αντίπαλο την Πάφο

Ο προπονητής του Απόλλωνα εμφανίστηκε χαρούμενος για την νίκη, στην διάσκεψη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα.

Ο Γερμανός τεχνικός ανάλυσε το παιχνίδι, μίλησε για τον κόσμο, τον οποίο ευχαρίστησε. Επίσης μίλησε και το μεταγραφικό σχεδιασμό, που ίσως αλλάξει.

Ακούστε αναλυτικά τις δηλώσεις του (Ηχητικό):

“Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Ίσως απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Ο προπονητής της Πάφου κάνει φοβερή δουλειά, στην επίθεση έχει δυο πολύ καλούς επιθετικούς, τον Βαλακάρι και τον Ζάιρο και αυτό μας κάνει ακόμη πιο χαρούμενους.

Στην αρχή προσπαθήσαμε να ελέγξουμε τη ροή του αγώνα. Στην αρχή παρακρατούσαμε την μπάλα και γενικά δεν ήμασταν πάρα πολύ καλοί στο πρώτο ημίχρονο, μέχρι την αποβολή του ποδοσφαιριστή της Πάφου, που άλλαξε το παιχνίδι. Σήμερα έδωσαν πάρα πολλές βοήθειες οι παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο. Οι παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο έκαναν τη διαφορά, έχουμε επιστροφές, περιμένουμε κι άλλες στο επόμενο διάστημα, κυρίως στην άμυνα.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους οπαδούς που ήρθαν στο γήπεδο, αλλά και αυτούς που μας παρέλαβαν από το ξενοδοχείο. Ήταν μια καλή υπενθύμιση του γιατί κάνουμε αυτή την προσπάθεια, για αυτούς και ευελπιστούμε να τους δούμε και στους επόμενους αγώνες.

Για τα λάθη στο πρώτο ημίχρονο: “Είναι κάτι που σίγουρα θα το δούμε αύριο με τους παίκτες. Χάθηκαν αρκετές μπαλιές, αλλά είναι κάτι που περιμέναμε από την Πάφο, με τον τρόπο που αγωνίζεται. Από εκεί και πέρα θεωρώ για αυτό το λόγο είτε βιαζόμασταν να δώσουμε την μπάλα, είτε την παρακρατούσαμε και για αυτό έγιναν τα λάθη. Προσπαθούμε να γίνουμε καλύτεροι”.

Για τις μεταγραφές: “Σίγουρα το τι θα κάνουμε είναι κάτι που εξετάζουμε συνεχώς. Το πλάνο ήταν για ένα σέντερ μπακ και ένα μεσοεπιθετικό για να υποστηρίξει την επίθεση. Μετά τον τραυματισμό του Φανού ίσως ψάχνουμε και για ένα δεύτερο σέντερ μπακ που μπορεί να παίξει και σε μία από τις θέσεις του φουλμπακ. Χρειαζόμαστε περισσότερους παίκτες στην άμυνα παρά στην επίθεση. Σήμερα βάλαμε τον Νταμπό στο φτερό και τον Πίττα στο φτερό, μπορούμε να βάλουμε και τον Ντιγκινί στο φτερό. Ο Πέτρος έπαιξε πολύ καλά σήμερα. Ο Χρίστος έπαιξε πολύ καλά, κατέστρεψε τον αμυντικό του από την αρχή. Ο Χρίστος ήταν απογοητευμένος με την αλλαγή του, όχι σαν τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Όμως έχουμε την δύναμη, να φέρουμε παίκτες από τον πάγκο και αυτό με βοηθά πολύ σαν προπονητή”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy