Φιλική νίκη του Άρη κόντρα στον ΕΝΥ

ΑΡΗΣ - ΕΝΥ 5-2

Αρκετά καλό ποδόσφαιρο απέδωσαν Άρης και ΕΝΥ στο σημερινό φιλικό που έγινε στο Κοινοτικό στάδιο της Παρεκκλησιάς. Νικητής του φιλικού ο Άρης με  5-2.

Το πρώτο ημίχρονο έληξε στο ισόπαλο 2-2, με τον Άρη να προηγείται δύο φορές με Σπόλιαριτς και Ιωσηφίδη και την ομάδα του ΕΝΥ να ισοφαρίζει ισάριθμες φορές με τους Πιτταρά και Π.Στυλιανίδη. Αξιοσημείωτο το γκολ του Πιτταρά για τον ΕΝΥ, που αμέσως μετά το πρώτο γκολ του Άρη από τη σέντρα πλάσαρε με ωραίο ψηλοκρεμαστό σουτ τον τερματοφύλακα.

Στην επανάληψη οι δύο ομάδες έκαναν αλλαγές με τον ΕΝΥ να αλλάζει ενδεκάδα. Ο ιωσηφίδης στο πρώτο 15λεπτο της επανάληψης έβαλε μπροστά και πάλι τον Άρη κάνοντας το 3-2, με το δεύτερο του προσωπικό γκολ. Ο Coroma νέο απόκτημα του Άρη έκανε το 4-2 και πλέον ο Άρης ξεκίνησε τις αλλαγές με αρκετούς νεαρούς της εφηβικής ομάδας. Ο Άρης έχασε και πέναλτι με τον νεαρό τερματοφύλακα του ΕΝΥ, Πάζαρο να αποκρούει.

Το φιλικό ολοκληρώθηκε με τον Άρη να παίρνει τη νίκη με 5-2, με τον Coroma να σημειώνει το δέυτερο του προσωπικό.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy