Προσπάθησε αλλά τελικά ηττήθηκε…

Στο τελευταίο παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής για τα πλάι-οφ του Β΄ομίλου, η Καρμιώτισσα ηττήθηκε εκτός έδρας από τον ΑΠΟΕΛ με 2-0.

Το πρώτο ημίχρονο του αγώνα της Καρμιώτισσας κόντρα στον ΑΠΟΕΛ ολοκληρώθηκε στην ισοπαλία 0-0. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στον αγωνιστικό χώρο με τον νεαρό Κίττο, τερματοφύλακα της Καρμιώτισσας, να στέκεται πολύ καλά στον αγώνα. Η Καρμιώτισσα προσπάθησε να επιτεθεί χωρίς να απειλήσει ιδιαίτερα τον ΑΠΟΕΛ.

Στην επανάληψη η Καρμιώτισσα μπήκε καλύτερα από το πρώτο ημίχρονο στον αγώνα και στο 53΄είχε τη μεγάλη ευκαιρία για να προηγηθεί, όταν ο Ι.Σάσι, έκανε ένα πολύ ωραίο φαλτσαριστό σουτ, όμως ο Ουζόχο απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ. Ο ρυθμός του αγώνα ήταν πιο γρήγορος από το πρώτο ημίχρονο με τη μπάλα να ανεβοκατεβαίνει στις δύο περιοχές. Η Καρμιώτισσα συνέχισε να πιέζει και να βγαίνει συχνά στην επίθεση και στο 65΄απείλησε και πάλι με τον Μ.Σάσι αυτή τη φορά που έπιασε το σουτ εν κινήσει αλλά η μπάλα πέρασε μόλις έξω.

Στο 71΄ο ΑΠΟΕΛ πέρασε μπροστά στο σκορ, όταν μετά από σέντρα του Κλωναρίδη ο Γκάρνερ με γυριστό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα. Στο 77΄ακυρώθηκε σωστά γκολ του ΑΠΟΕΛ, εξαιτίας φάουλ που προηγήθηκε και μετά από υπόδειξη του VAR. Η Καρμιώτισσα έδειχνε ότι δεν μπορούσε να αντιδράσει μετά το γκολ που δέχθηκε. Στα τέσσερα λεπτά των καθυστερήσεων, ο ΑΠΟΕΛ κατάφερε να πετύχει και δεύτερο γκολ και να πάρει τελικά τη νίκη με 2-0!

ΑΠΟΕΛ: Ουζόχο, Ενσούε, Βινίσιους, Σάντος, Ζαμπάλα, Σατσιάς(59΄Μπεν Σαχάρ), Ζαχίντ(84΄Σιέλης), Κλωναρίδης(84΄Γαβριήλ), Ντονγκαλά, Κατσαντώνης(54΄Λουντέμο) και Γκάρνερ(84΄Νούχιου).

Καρμιώτισσα: Κίττος, Στυλιανού(46΄Μπαράνοφ), Ευσταθίου, Ρομό, Μ. Σάσι(68΄Παχίπης), Χρίστοφή, Πέρεζ, Ι.Σάσι(77΄Αμπουμπακάρ), Χατζηβασίλη, Χρίστου και Ρέινολντς(89΄Χέρσκοβιτς).

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy