Το 6ο μέρος του ντοκιμαντέρ “70 χρονια ΑΕΛ” και η νέα προσφορά στον κόσμο

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων για τα 90χρονα της ΑΕΛ, βγήκε στα επίσημα social media των “γαλαζοκιτρίνων” το 6ο μέρος του ντοκιμαντέρ “70 χρόνια ΑΕΛ”.

Η κίνηση αυτή της ΑΕΛ είναι μια προσφορά του προέδρου Ανδρέα Σοφοκλέους που όπως ανέφερε και ο κύριος Βήχας, που ηγείται της “Κίτρινης γραμμής και βοήθειας και αλληλεγγύης” της ΑΕΛ στο πρώτο επεισόδιο ακόμα και στην τότε δουλειά πριν τόσα χρόνια ήταν ο άνθρωπος που… έβγαλε τα κάστανα από τη φωτιά, αφού τελικά ήταν εκείνος που πλήρωσε για να βγει προς τον κόσμο η κασέτα, που εννοείτε έχει εντυπωσιακά στοιχεία και ντοκουμέντα για την μεγάλη ιστορία της ΑΕΛ.

Η ιδέα να βγει ξανά τώρα και μάλιστα εντελώς ΔΩΡΕΑΝ για να την δει ελεύθερα όλος ο κόσμος (ΑΕΛίστες και μη) αλλά επίσης να είναι και μονίμως μέσα στο επίσημο κανάλι της ομάδας στο YouTube ήταν κάτι που ζήτησε επίμονα ο πρόεδρος Ανδρέας Σοφοκλέους.

Στα πλαίσια των εκδήλωσαν και ενεργειών για την συμπλήρωση 90 χρόνων ζωής της ΑΕΛ, έρχεται επίσης πολύ σύντομα ίσως και αύριο, κάτι που επίσης θα συγκινήσει τον κόσμο των “γαλαζοκιτρίνων” και θα είναι και πάλι σε μορφή βίντεο και πάλι με πρωτοβουλία του προέδρου της ΑΕΛ.

Δείτε το 6ο μέρος του ντοκυμαντέρ “70 χρόνια ΑΕΛ”:

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy