Λέει το ΝΑΙ ο Μπρούνο Γκάμα

Άρης και Μπρούνο Γκάμα δείχνουν να βρίσκουν το μονοπάτι που θα οδηγήσει στη συμφωνία, γι’ αυτόν τον λόγο ο Πορτογάλος ήρθε στη Θεσσαλονίκη και θα συναντηθεί σήμερα (20/8) με τον Άγγελο Χαριστέα.

Η οικονομική διαφωνία σε κάθε διαπραγμάτευση ή ακόμη και ο καιρός που πέρασε από την τελευταία κατ’ ιδίαν συνάντησή τους, δεν αλλοίωσε τη σχέση του Άρη με τον Μπρούνο Γκάμα. Το κεφάλαιο του Πορτογάλου επιθετικού παραμένει ανοιχτό, μάλιστα στις τελευταίες ημέρες καλλιεργήθηκε το έδαφος ούτως ώστε να επέλθει οριστική συμφωνία.

Καθόλου τυχαία, ο 33χρονος επιθετικός επέστρεψε χθες (18/8) στη Θεσσαλονίκη με σκοπό την τελευταία και πιο ουσιαστική συζήτηση με τον Άρη, έχοντας παράλληλα προχωρήσει σε υποχώρηση ως προς τις οικονομικές απαιτήσεις του, έπειτα μάλιστα και από την πρόθεση του Άρη να αυξήσει (κατά κάποιες χιλιάδες ευρώ) την οικονομική προσφορά του.

Μεσολάβησε η επικοινωνία του με τον Θόδωρο Καρυπίδη στη διάρκεια της οποίας κατέστη σαφές ότι ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης επιθυμεί την παραμονή του στην ομάδα.

Η αίσθηση που καλλιεργήθηκε στις τελευταίες ώρες είναι ότι ο Μπρούνο Γκάμα ήρθε στη Θεσσαλονίκη με σκοπό να πει το «ναι». Στο προηγούμενο διάστημα έδωσε χρόνο στον εαυτό του αλλά και στις ομάδες που είχαν το όνομά του στις μεταγραφικές λίστες τους, διαπίστωσε όμως ότι καμία δεν ανταποκρίθηκε στις οικονομικές απαιτήσεις του. Από την άλλη πλευρά, το περιβάλλον στον Άρη είναι εξαιρετικά οικείο. Μέσω των «κίτρινων» απέκτησε νέα πνοή η καριέρα του, εφόσον αποφασίσει την παραμονή του θα συνεργαστεί με ανθρώπους που τον γνωρίζουν και τον εκτιμούν και φυσικά με τον Μίκαελ Ένινγκ με τον οποίον ανέπτυξε φιλική σχέση στο διάστημα της κοινής παρουσίας του στην ομάδα.

Αυτά είναι τα δεδομένα ενόψει της προγραμματισμένη για σήμερα (20/8) συνάντησής του με τον ποδοσφαιρικό διευθυντή της ΠΑΕ ΆρηςΆγγελο Χαριστέα. Ευθύς εξαρχής, ο τελευταίος τάχθηκε υπέρ της παραμονής του Πορτογάλου στην ομάδα υπό την έννοια ότι γνωρίζει τι μπορεί να προσφέρει σ’ αυτή. Παράλληλα όμως, έχει θέσει και το οικονομικό πλαίσιο σε συνεργασία με τον Θόδωρο Καρυπίδη.

Μένει να φανεί αν το κλίμα που έχει διαμορφωθεί θα οδηγήσει στην τελική συμφωνία, αν και οι γνώστες της κατάστασης εκτιμούν ότι αυτό το σενάριο συγκεντρώνει συντριπτικές πιθανότητες.

gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy