Στην εντατική σε κρίσιμη κατάσταση 31χρονος μοτοσικλετιστής

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας μεταφέρθηκε μοτοσικλετιστής μετά την εμπλοκή του χθες βράδυ σε σοβαρό τροχαίο ατύχημα στη Λεωφόρο Ποσειδώνος.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 23:10 χθες, 31χρονος που επέβαινε σε μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έχασε τον έλεγχο της πορείας του, με αποτέλεσμα αυτή να ανατραπεί.

Ο 31χρονος, που είχε προστατευτικό κράνος, αλλά δεν το φορούσε, μεταφέρθηκε στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου και όπως διαπιστώθηκε από τον επί καθήκοντι ιατρό, έφερε πολλαπλά τραύματα.

Λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων του, ο 31χρονος διακομίσθηκε διασωληνωμένος με ασθενοφόρο στο ΓΝ Λευκωσίας.

Σύμφωνα με τις προκαταρκτικές εξετάσεις, φαίνεται ο μοτοσικλετιστής στην προσπάθεια του να προσπεράσει προπορευόμενα οχήματα κατευθυνόμενος προς στο λιμανάκι της Κάτω Πάφου, ανέβηκε στο χαμηλό διαχωριστικό που υπάρχει ανάμεσα στις δυο λωρίδες κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο της μηχανής του και να ανατραπεί. Η Τροχαία Πάφου διερευνά τα αίτια της πρόκλησης του τροχαίου.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy