Οι ποδοσφαιριστές στη Βραζιλία καλούν τις αρχές να δώσουν προτεραιότητα στην υγεία(video)

Οι Βραζιλιάνοι ποδοσφαιριστές, παρουσίασαν ένα βίντεο που καλούσε τις αρχές να θέσουν την υγεία στην κορυφή της ατζέντας όταν αποφασίζουν εάν θα επιστρέψουν στη δράση, εξαιτίας της πανδημία του κορονοϊού.

Οι παίκτες ζήτησαν επίσης περισσότερο διάλογο σχετικά με πιθανές αλλαγές στο νόμο, επειδή πιστεύουν ότι θα θέσουν τα δικαιώματα των συλλόγων πάνω από εκείνα των παικτών.
«Οι Βραζιλιάνοι λατρεύουν το ποδόσφαιρο και το θέλουν πίσω και το λατρεύουμε και το θέλουμε και πάλι επίσης και εμείς», ανέφεραν οι παίκτες σε κοινή ανακοίνωση.
«Ολοι εργαζόμαστε, αλλά όλοι μας πρέπει να σκεφτούμε την υγεία».
Η θέση παρουσιάστηκε σε ένα βίντεο που περιελάμβανε 15 παίκτες από 10 κορυφαίους συλλόγους, συμπεριλαμβανομένων των Φλαμένγκο, Κορίνθιανς και Σάντος, και οργανώθηκε από την εθνική ομοσπονδία επαγγελματιών αθλητών (FENAPAF).

Ήταν σημαντικό επειδή ήταν η πρώτη φορά που οι Βραζιλιάνοι ποδοσφαιριστές έδειξαν ενωμένοι σε θέματα που τους απασχολούν, από τότε που μία άτυπη ένωση με την ονομασία Common Sense FC σταμάτησε τις δραστηριότητες το 2016.
Η Βραζιλία διέκοψε τα πρωταθλήματά της στα μέσα Μαρτίου και έκτοτε το ποδόσφαιρο έχει τεθεί σε αναστολή. Η χώρα κατέγραψε 107.780 κρούσματα κορονοϊού, με 7.321 θανάτους, οι περισσότεροι στη Νότια Αμερική…

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy