Επέστρεψε Τορίνο ο Ρονάλντο, γρίφος Serie A

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έφτασε στο Τορίνο αργά χθες το βράδυ και θα μπορέσει να συνεχίσει την ατομική προπόνηση, έστω κι δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι το πρωτάθλημα θα συνεχιστεί στην Ιταλία, η οποία μείωσε τα μέτρα περιορισμού.

Ιδιωτικό τζετ με τον Ρονάλντο και την οικογένειά του προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο του Τορίνο στις 22:20 τοπική ώρα (23:20 ώρα Ελλάδας), ανέφερε ο τοπικός Τύπος. Ο Ρονάλντο έφτασε από την πατρίδα του στη Μαδέρα, όπου πέρασε δύο εβδομάδες σε καραντίνα.

Οι σύλλογοι της Serie A,  ομόφωνα εξέφρασαν την επιθυμία τους να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα που διακόπηκε στις 9 Μαρτίου, δώδεκα αγωνιστικές πριν από το τέλος του. Αυτή η θέση που υιοθετήθηκε από τους είκοσι συλλόγους της Serie A επιβεβαιώθηκε την 1η Μαΐου.

Όμως, Μπρέσια και Τορίνο εκφράζουν επιφυλάξεις. Πάντως την 1η Μαΐου, οι σύλλογοι της Serie A δήλωσαν ότι θα συμμορφωθούν με τις κυβερνητικές αποφάσεις.
Οι ποδοσφαιρικές αρχές επιμένουν επίσης στον τρομερό οικονομικό αντίκτυπο για έναν τομέα που έχει κύκλο εργασιών 4,7 δισεκατομμυρίων ευρώ…

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy