Αποχωρούν από την καραντίνα οι πρώτοι, δεν καταγράφηκε κάποιο κρούσμα

Η Μαργαρίτα Κυριάκου, Λειτουργός Τύπου του Υπουργείου Υγείας, μιλώντας το πρωί του Σαββάτου (28/03) στο τρίτο πρόγραμμα του ΡΙΚ, ενημέρωσε μεταξύ άλλων και για τα πρόσωπα που βρίσκονται ήδη σε καραντίνα σε ξενοδοχεία της Κύπρου.

Σύμφωνα με την λειτουργό, σε καραντινά βρίσκονται εδώ και μέρες συνολικά 1207 άτομα τα οποία ήρθαν στην Κύπρο από το εξωτερικό και η διαμονή τους εξασφαλίστηκε από το Κράτος, σε συνολικά 11 ξενοδοχεία της Κύπρου.

Όπως έγινε γνωστό από την κυρία Κυριάκου, μερικά από αυτά τα πρόσωπα τα οποία διέμειναν σε καραντίνα και συμπλήρωσαν 14 ημέρες, αφού τους έγιναν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις, αναμένεται να αποχωρήσουν από τα ξενοδοχεία την ερχόμενα Δευτέρα (30/03).

Πρόκειται για τα πρώτα πρόσωπα καραντίνας τα οποία αποχωρούν από τους χώρους, ενώ σύμφωνα με την λειτουργό, δεν καταγράφηκε κάποιο κρούσμα κορωνοιού από αυτά τα πρόσωπα.

Υπενθυμίζουμε ότι πρόκειται για άτομα τα οποία ταξίδεψαν στο εξωτερικό και απομονώθηκαν προληπτικά σε διάφορα ξενοδοχεία, τελώντας περίοδο 14 ημερών, μετά από απόφαση του Υπουργείου Υγείας.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy