Πρώτο γκολ για Καρώ στην Ιταλία!

Ο Ανδρέας Καρώ συνεχίζει να εντυπωσιάζει στην Ιταλία! Ο νεαρός αμυντικός, που αποκτήθηκε απ’ την Λάτσιο και δόθηκε δανεικός στην Σαλερνιτάνα που αγωνίζεται στην Serie B, είναι σταθερά βασικός και από τους διακριθέντες.

Στο παιχνίδι της Τρίτης(3/3) απέναντι στην Βενέτσια για την 27η αγωνιστικη πέτυχε το πρώτο του γκολ. Ο Καρώ στο 69′ του αγώνα σκόραρε διαμορφώνοντας το τελικό 2-0 βοηθώντας την ομάδα του να ανέβει στην 5η θέση, παραμένοντας σε τροχιά ανόδου στην Serie A!

Ο Ανδρέας Καρώ έχει φτάσει αισίως στις 25 συμμετοχές με την φανέλα της Σαλερνιτάνα.

Στον Απόλλωνα βλέποντας την εξέλιξη του Καρώ, ίσως και να κάνουν σκέψεις ότι λανθασμένα πούλησα τον παίκτη στη Λάτσιο, αφού θα μπορούσε να παραμείνει στους “γαλάζιους” την φετινή χρονιά και να βοηθήσει. Είναι φανερή η αδυναμία που έχει φέτος ο Απόλλωνας στην αμυντική του λειτουργία.

Πάντως για τον Καρώ, σε καλό του βγήκε η μεταγραφή του στην Ιταλία και αν συνεχίσει έτσι σύντομα θα τον δούμε να αγωνίζεται στη Serie A!!!

 

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy