Αναζητείται το γκολ…

Για να ανεβεί η ψυχολογία και να έρθει ανατροπή του αρνητικού κλίματος

Για έβδομο παιχνίδι η ΑΕΛ έμεινε χωρίς νίκη, ενώ για έκτο έμεινε χωρίς γκολ, κάτι που σπάνια βλέπουμε στο ποδόσφαιρο, ενώ ίσως να μην έχει συμβεί ξανά στους “γαλαζοκίτρινους”.

Στις τελευταίες ήττες με ΑΕΚ, Ομόνοια και Πάφο, ο αντίπαλος δεν υπερτερούσε στον αγωνιστικό χώρο παρόλα αυτά, η λεπτομέρεια του γκολ έφερε την ήττα. Όταν δεν σκοράρεις δεν έχεις τύχη να πάρεις κάτι από τα παιχνίδια. Πλέον το ζήτημα έχει να κάνει με τον ψυχολογικό τομέα και στα επόμενα παιχνίδια αναζητείται το γκολ και το θετικό αποτέλεσμα.

Στον χθεσινό αγώνα κόντρα στην Πάφο, στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα της ΑΕΛ δεν πάτησε περιοχή, ενώ στην επανάληψη πίεσε στα τελευταία δεκαπέντε λεπτά, χάνοντας και τρεις ευκαιρίες με Τσάβες, Τσέποβιτς και το σουτ του νεαρού Άγγελου Ανδρέου. Ήταν που ήταν χάλια η ψυχολογία, ήρθε και η ψυχρολουσία αφού μόλις στο 50 λεπτό δέχθηκε και το γκολ. Έχει σιγήσει και ο Τσέποβιτς, ενώ ο Τσάβες ακόμα ψάχνει το γκολ!

Το μεγάλο ερώτημα λοιπόν είναι πότε θα αλλάξει αυτό γιατί όταν σε πάρει από κάτω, θέλει μεγάλη προσπάθεια να ανατραπεί το κλίμα! Ο νέος προπονητής της ΑΕΛ, Σάββας Παντελίδης έδειξε σίγουρος μετά τον χθεσινό αγώνα, ότι αυτό θα αλλάξει και σύντομα. Για να δούμε…

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy