Τα έφερε… τούμπα η Μπάγερν, σκόνταψε η Ντόρτμουντ

Νίκη με ανατροπή για την Μπάγερν Μονάχου κόντρα στην Μάιντς (2-1) και +6 από την Ντόρτμουντ, η οποία έσωσε το τέλος την παρτίδα κόντρα στην Μπόχουμ (1-1). Απέδρασε από το Φράιμπουργκ η Χόφενχαϊμ.

Νίκησε και απομακρύνθηκε από την Ντόρτμουντ η Μπάγερν. Δύσκολο τρίποντο για την πρωταθλήτρια κόντρα στη Μάιντς, της οποίας επικράτησε 2-1 εντός έδρας με ανατροπή. Ισόπαλη στην έδρα της Μπόχουμ ήρθε η Μπορούσια, ισοφαρίζοντας στο 85’ και βρέθηκε στο -6 από την κορυφή.

Η ομάδα του Σβένσον έβαλε δύσκολα σε εκείνη του Νάγκελσμαν, ανοίγοντας το σκορ στο 22’ με τον Ονισίγουο και η Μπάγερν αναγκάστηκε να ανεβάσει άμεσα στροφές. Πίεσε και εν τέλει έφερε τούμπα την κατάσταση στο β’ μέρος. Ο Τολισό σέρβιρε στο 53’ στον Κομάν, που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, ενώ η ολική επαναφορά ολοκληρώθηκε στο 74’ με τον Μουσιάλα, ο οποίος είχε «χτυπήσει» και κόντρα στην Μπαρτσελόνα την Τετάρτη.

Την ίδια ώρα, μάθαινε και ευχάριστα νέα από το Μπόχουμ η Μπάγερν. Η Μπορούσια κατάφερε να γλιτώσει τα χειρότερα κόντρα στην ομάδα των Λαμπρόπουλου (έμεινε στον πάγκο) και Σταφυλίδη (ήταν βασικός), αλλά βρέθηκε στο -6 από την πρώτη θέση. Ισοφάρισε στο 86’ με τον Μπραντ, ο οποίος αποδείχθηκε καθοριστική αλλαγή από πλευράς Ρόζε. Το σκορ είχε ανοίξει ο Πόλτερ με πέναλτι στο 40ο λεπτό.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy