Τι δήλωσαν Τσόρνιγκερ και Χάμπος(video)

Η δημοσιογραφική διάσκεψη του Απόλλωνα ενόψει Zilina

Πραγματοποιήθηκε η δημοσιογραφική διάσκεψη του κ. Τσόρνιγκερ και του αρχηγού του Απόλλωνα, Χαράλαμπου Κυριάκου ενόψει του αυριανού(22/7) αγώνα με αντίπαλο την Ζίλινα για τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Αναλυτικά τι ανέφεραν:

Τσόρνιγκερ(προπονητής Απόλλωνα):

“Ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε. Είχαμε πέντε εβδομάδες προετοιμασίας, αντιμετωπίσαμε κάποια προβλήματα. Βλέπουμε μπροστά για το αυριανό παιχνίδι. Είναι ιδιαίτερος αγώνας για εμάς αφού επιστρέφει ο κόσμος τους χρειαζόμαστε, έχουμε πολλούς νέους στην ομάδα που χρειάζονται την υποστήριξη τους. Παίζουμε με μια νεαρή και δυνατή ομάδα. Θα παλέψουμε και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό.

Επιστρέφει ο Κολ και ο Νταμπό. Είμαι πολύ περήφανος που έχω το νέο αρχηγό δίπλα μου. Επιλέχθηκε από όλους τους συμπαίκτες του και από μένα”.

Χάμπος Κύριακου(ποδοσφαιριστής Απόλλωνα):

“Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου και τον προπονητή που με έβαλαν αρχηγό αυτής της μεγάλης ομάδας. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό στον αγωνιστικό χώρο, στα αποδυτήρια για να βοηθήσω τους νέους συμπαίκτες μου που ήρθαν, ακόμα και τους παλιούς για να φτάσουμε στα επίπεδα που θέλουμε και την ομάδα εκεί που της αξίζει.

Μια ιδιαίτερη προετοιμασία φέτος λόγω της πανδημίας, δεν είχαμε τα φιλικά που έπρεπε να κάνουμε, όμως έχουμε μπροστά μας έναν αγώνα. Η Ζίλινα είναι μια καλή ομάδα, αλλά είμαστε ο Απόλλωνας. Να μπούμε στο ματς σοβαροί, μετρημένοι και να πάρουμε το αποτέλεσμα και  να προχωρήσουμε παρακάτω”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy