Πήρε μεταγραφή στην Τσεχία ο Τσολάκης!!!

Στη FC MAS TABORSKO ο Τσολάκης

Ο 20χρονος δεξιός μπακ υπόγραψε συμβόλαιο ενός έτους με την FC MAS TABORSKO, ομάδα Β’ Κατηγορίας της Τσεχίας, μια χώρα που ηταν στις οκτώ καλύτερες στο EURO 2020.

Ο Χριστόφορος πέρασε από δοκιμαστικά στην Taborsko αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις (αξιολογήθηκε για 3 βδομαδες), και ήταν ο μονός ξένος ποδοσφαιριστής που υπόγραψε συμβόλαιο από όλους όσους δοκιμάστηκαν.

Μία νέα σελίδα ανοίγεται μπροστά του ταλαντούχου νεαρού ποδοσφαιριστή και το μέλλον του ανήκει.

Ποιος είναι ο Χριστόφορος Τσολάκης:

Ο Χριστόφορος, γιος του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα (Άγγελου Τσολάκη), γεννήθηκε στις 30/10/2001 και ξεκίνησε το Ποδόσφαιρο από την Ακαδημία Άλσος Αρένα. Σε ηλικία 15 ετών αγωνιζόταν στην Καρμιώτισσα και στα 17 του εντάχθηκε στις ακαδημίες του Απόλλωνα. Επίσης έκανε το ντεμπούτο στην Α’ ομάδα ως βασικός, σε ολόκληρο τον αγώνα, κόντρα στην Νέα Σαλαμίνα στον τελευταίο αγώνα του Πρωταθλήματος (2018-19) ως μπακ δεξί, έχοντας πολύ καλή απόδοση.

Την σεζόν (2019-20) αγωνιζόταν στην δεύτερη ομάδα του Απόλλωνα και έκανε προπονήσεις με την πρώτη, μετρώντας αρκετές συμμετοχές στην αποστολή της ομάδας.

Την περσινή χρονιά (2020-2021) ξεκίνησε προετοιμασία με τον Ολυμπιακό. Ο τότε προπονητής της ομάδας της Λευκωσίας, Γιάννης Πετράκης, άναψε το πράσινο φως και έτσι ο νεαρός ποδοσφαιριστής υπόγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο. Μετά την φυγή Πετράκη και τις αλλαγές προπονητών, ο Χριστόφορος πήγε με την μορφή δανεισμού στον Κούρη Ερήμης (Β’ Κατηγορία).

Αγωνίζεται στην θέση του μπακ δεξι, με κύρια χαρακτηριστικά του την ταχυτητα, την πολύ καλή τεχνική και την εξαιρετική σέντρα του, αφού ειναι ένα επιθετικό μπακ με φοβερά τρεξίματα και φυσική κατάστασή.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy