ΗΤΤΑ για Ρεάλ και… κορυφή για Μπάρτσα!

Η Μπέτις υποχρέωσε σε ήττα – σοκ την Ρεάλ Μαδρίτης (2-1) και έτσι η «βασίλισσα» πέταξε στα σκουπίδια τη νίκη επί της Μπαρτσελόνα και πλέον βρίσκεται στο -2 από την κορυφή.

Η Μπέτις υπέταξε την Ρεάλ στο στάδιο της και πήρε τη νίκη με 2-1 και πλήγωσε την «βασίλισσα». Στο -2 από την Μπαρτσελόνα πλέον η Ρεάλ.

Η Ρεάλ Μαδρίτης μπήκε δυνατά στον αγώνα και μάλιστα μόλις στο 16ο λεπτό του αγώνα έχασε την πρώτη ευκαιρία με τον Βινίσιους.

Η απάντηση της Μπέτις ήρθε μόλις 12 λεπτά αργότερα, με τον Μπάρτρα να παίρνει την κεφαλιά από πλεονεκτική θέση, αλλά έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ.

Στο 36΄ο Φεκίρ μπήκε μέσα στην περιοχή, έπιασε μία… σουτάρα αλλά ο Κουρτουά έκανε μια απίθανη επέμβαση έστειλε την μπάλα πολύ άουτ.

Τέσσερα λεπτά αργότερα η Μπέτις μετουσίωσε τις ευκαιρίες της σε γκολ.  Σκόρερ ο Σίντνει με ωραίο τελείωμα μέσα από την περιοχή.

Η Ρεάλ στην πρώτη μεγάλη φάση της ισοφάρισε. Συγκεκριμένα στο 48ο λεπτό ο Καρίμ Μπενζεμά χτύπησε ένα ασταμάτητο πέναλτι.

Ρεάλ Μαδρίτης και Μπέτις  έχασαν εκατέρωθεν ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο.  Τελικά στο 82ο λεπτό ο Τέγιο πέρασε την μισή άμυνα της Ρεάλ και με υπέροχο τελείωμα διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Μπέτις (Ρούντι): Ρόμπλες, Γκονθάλεθ (73′ Ροδρίγκεθ), Σίντνεϊ, Μπαρτρά, Εμερσον, Γκουαρδάδο, Κανάλες, Χοακίν (66′ Τέγιο), Μορένο (77′ Πεδράθα), Φεκίρ, Μορόν

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζινεντίν Ζιντάν): Κουρτουά, Σέρχιο Ράμος, Μιλιτάο, Βαράν, Μαρσέλο (59′ Μεντί), Κρόος (69′ Μαριάνο), Μόντριτς (79′ Βαλβέρδε), Καζεμίρο, Λούκας Βάθκεθ, Βινίσιους, Μπενζεμά.

sdna.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy