Πήρε το ντέρμπι και… ΚΟΡΥΦΗ! 

Η Γιουβέντους συνέχισε την καλή σχέση με την Ιντερ, τη νίκησε 2-0 στο κεκλεισμένων θυρών ματς στο Τορίνο και επέστρεψε στην κορυφή με +1 από την Λάτσιο. Στο -9 με ματς λιγότερο οι Nerazzurri.

Η γκρίνια ήταν έντονη για τον Μαουρίτσιο Σάρι, όμως η ομάδα του έπαιξε μπάλα την κατάλληλη στιγμή και πέτυχε μια τεράστια νίκη στη μάχη του τίτλου. Οι Bianconeri έπαιξαν σαν πραγματικοί πρωταθλητές απέναντι στην ομάδα του Αντόνιο Κόντε, η οποία είχε ένα καλό τέταρτο στο φινάλε του πρώτου μέρους αλλά θυμήθηκε να παίξει μπροστά όταν είχε βρεθεί να χάνει 2-0 και αν νικήσει στο ματς που χρωστάει [Σαμπντόρια] θα μειώσει στο -6. Με μία νίκη στα τελευταία 15 derby έμειναν οι Μιλανέζοι, καταπληκτικό γκολ… κόσμημα από τον Πάουλο Ντιμπάλα.

Σε ένα πρώτο μέρος το οποίο χωρίστηκε σε δύο μέρη, η Γιούβε μπήκε πολύ καλά και στο πρώτο τέταρτο είχε δύο φάσεις. Στο 8′ την κεφαλιά του Ντε Λιχτ απέκρουσε ο Χαντάνοβιτς και στο 15′ το διαγώνιο αριστερό του Ματουιντί σταμάτησε ξανά στον Σλοβένο. Οι Τορινέζοι ήταν καλύτεροι σε όλα με ενέργεια, κατοχή και ταχύτητα, όμως στο τελευταίο κομμάτι του 45λεπτου, κάθισαν και έδωσαν την ευκαιρία στην Ιντερ να πατήσει καλά και να έχει κυκλοφορία. Αποτέλεσμα αυτού ήταν η ομάδα του Κόντε να έχει μια ευκαιρία, όταν στο 36′ το σουτ εκτός περιοχής του Μπρόζοβιτς να βγάλει ο Σέζνι. Το πρώτο μέρος έφυγε χωρίς τέρματα.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο – αφού η Γιούβε είχε οργανωθεί – βρήκε χώρο για να βγει μπροστά η Ιντερ και στο 79′ είχε καλή στιγμή με τον Ερικσεν, όμως στο φινάλε οι Μιλανέζοι κινδύνευσαν με τρίτο γκολ. Και στις περιπτώσεις ο Κριστιάνο Ρονάλντο άγγιξε το σκοράρισμα σε 12ο σερί ματς, όμως πρώτα το τρομερό μακρινό δεξί πέρασε μόλις έξω και λεπτά μετά το διαγώνιο αριστερό μέσα από την περιοχή είχε την ίδια κατάληξη για να μείνει το 2-0 ως το τελικό.

Γιουβέντους (Μαουρίτσιο Σάρι): Σέζνι, Σάντρο (78′ Ντε Σίλιο), Μπονούτσι, Ντε Λιχτ, Κουαδράδο, Ματουιντί, Μπεντανκούρ, Ράμσεϊ, Ρονάλντο, Ντάγκλας Κόστα (58′ Ντιμπάλα), Ιγουαϊν (80′ Μπερναρντέσκι)

Ίντερ (Αντόνιο Κόντε): Χαντάνοβιτς, Μπαστόνι, Ντε Φράι, Σκρίνιαρ, Γιανγκ, Μπαρέλα (59′ Έρικσεν), Μπρόζοβιτς, Βεσίνο, Καντρέβα (74′ Γκαλιαρντίνι), Λουκάκου (78′ Σάντσες), Λαουτάρο

sdna.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy