Προτεραιότητα της Γιουβέντους ο Μίλικ

Ο Αρκάντιους Μίλικ «αναγεννήθηκε» ποδοσφαιρικά στην Μαρσέιγ, καθώς, σε 516 λεπτά συμμετοχής σε όλες τις διοργανώσεις, μετρά τέσσερα γκολ. Ο 26χρονος Πολωνός επιθετικός αποκτήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο από την Νάπολι, όπου δεν κατάφερε να προσαρμοσθεί και, κατά συνέπεια, η απόδοσή του δεν ήταν ανάλογη με τις προσδοκίες.

Όπως μάλιστα αποκαλύπτει ο ιταλικός Τύπος, ο Μίλικ δεν θα μείνει για πολύ στην Μασσαλία, δεδομένου ότι οι διοικούντες την Γιουβέντους τον έχουν καταστήσει ως απόλυτη προτεραιότητα για την μεταγραφική περίοδο του ερχόμενου καλοκαιριού.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα της “Tuttosport” και της “Gazzetta dello Sport”, ο τεχνικός διευθυντής της «γηραιάς κυρίας», Φάμπιο Παρατίτσι, προορίζει τον Πολωνό άσο ως παρτενέρ του Κριστιάνο Ρονάλντο στην «γραμμής κρούσης» της Γιουβέντους. Όσον αφορά στο οικονομικό μέρος, ο Μίλικ αναμένεται να κοστίσει περίπου 12 εκατομμύρια ευρώ (σ.σ. εάν η Μαρσέιγ δεν εξασφαλίσει θέση στο νέο Champions League), ενώ οι ετήσιες απολαβές του θα είναι υψηλότερες από τα 3,5 εκατομμύρια ευρώ που έχει συμφωνήσει με τους Μασσαλούς.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy