Ποντόλσκι: «Φεύγω το καλοκαίρι, εδώ παίζουν 6-3-1»

Ο Λούκας Ποντόλσκι έχει αποφασίσει να αποχωρήσει από την Τουρκία και την Αντάλιασπορ, στο τέλος της σεζόν. «Ειλικρινά, αισθάνομαι ακόμα καλά, είμαι σε φόρμα και έχω κάποιες προτάσεις. Νομίζω ότι από τώρα έως το καλοκαίρι μπορεί να υπάρχουν και άλλες» εξήγησε ο Ποντόλσκι, όπως αναφέρει η  εφημερίδα Fanatik. «Προς το παρόν, το σχέδιό μου είναι να φύγω το καλοκαίρι καθώς λήγει το συμβόλαιό μου.

Η οικογένειά μου και εγώ πρέπει να νιώθουμε άνετα, και δεν είναι μόνο από ποια ομάδα  θα γίνει η πρόταση, αλλά είναι ένας συνδυασμός πραγμάτων», συνέχισε ο Γερμανός, ο οποίος στις 4 Ιουνίου, γίνεται 36 ετών. «Τραυματίστηκα τον αστράγαλο μου, όταν επέστρεψα η κόρη μου είχε Covid-19 και έπρεπε να παραμείνω σε καραντίνα.  Επειτα εδώ παίζουμε με 6-3-1 και οι επιθετικοί παίκτες σαν εμένα δεν έχουν πολύ χώρο στη φιλοσοφία της ομάδας. Γι’ αυτό δεν μπόρεσα να βρω συνέχεια στο παιχνίδι μου».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy