Τα έκανε όλα ο Χατζηβασίλης, αλλά δεν ήταν αρκετό(video)

Εξαιρετικός σε άλλο ένα παιχνίδι ο Χατζηβασίλης

Ηχηρή εμφάνιση Χατζηβασίλη στον χθεσινό(1/2) αγώνα κόντρα στην Ανόρθωση (2-1).

Για άλλο ένα παιχνίδι της Καρμιώτισσας, ο Γιάννης Χατζηβασίλης, έδωσε τον καλύτερο του εαυτό κάνοντας αυτό που ξέρει να κάνει καλά, αλλά δεν ήταν αρκετό για να φύγει με βαθμολογικό κέρδος από το “Παπαδόπουλος” η ομάδα του.

Ο Κύπριος επιθετικός ήταν αυτός που κέρδισε το πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Σασί, ενώ πέτυχε και ένα υπέροχο γκολ, το οποίο ακυρώθηκε μέσω του VAR, μετά από μια ωραία ατομική ενέργεια πέρασε δύο ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης έπαιξε το ένα δύο με τον Ρέινολντς και με ένα αριστοτεχνικό πλασέ έστειλε την μπάλα στην εστία του Λόρια.

Καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα, ο έμπειρος επιθετικός της Καρμιώτισσας ήταν μόνιμος κίνδυνος για την αμυντική γραμμή της Ανόρθωσης, την οποία ταλαιπώρησε και τρύπησε αρκετές φορές με εξαιρετικές προσωπικές του ενέργειες.

Παρακολουθείστε το ακυρωθέν γκολ του Χατζηβασίλη στο 4:42 και το κερδισμένο πέναλτι στο 7:20 του βίντεο:

Τόσο η εμπειρία όσο και οι ικανότητες του Χατζηβασίλη, θα βοηθήσουν την Καρμιώτισσα ώστε να πετύχει τον στόχο της παραμονής της στην μεγάλη Κατηγορία.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy