Η δεκάδα των δανεικών και οι αλλαγές…

Με την προσθήκη του Σέρβου αμυντικού Πάντιτς, κυριολεκτικά στο παραπέντε της μεταγραφική περιόδου χθες(1/2), η ΑΕΛ ολοκλήρωσε στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου τις τέσσερις κινήσεις που δικαιούται.

Ξεκίνησε με τον Άντονι Γεωργίου, στη συνέχεια είχαμε τον Doni Avdijaj, ακολούθησε ο Christophe Psyche για να ολοκληρώσει τις μεταγραφές της με τον Alexandar Pandic. Στην ΑΕΛ δεν είχαμε μόμως μόνο μεταγραφές είχαμε και διαδικασίες όσον αφορά τους δανεισμούς ποδοσφαιριστών.

Πριν τον Ιανουάριο είχαμε οκτώ ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ που αγωνίζονταν ως δανεικοί, ενώ με το πέρας της μεταγραφικής περιόδου του Γενάρη αυτοί έγιναν δέκα, θα ενημερώνεστε από τη στήλη της ιστοσελίδας μας, “Έλεγχος δανεικών ΑΕΛ”. Επίσης είχαμε και αλλαγές στις ομάδες των δανεικών ποδοσφαιριστών των “γαλαζοκιτρίνων”.

Συγκεκριμένα Ανδρέας Φράγκος από Καρμιώτισσα άλλαξε στέγη και πήγε στον Άρη, ο Μάρκος Μουστάκης από τη Μάλτα και την Balzan επαναπατρίστηκε στην Κύπρο και θα αγωνίζεται στον ΕΝΥ, ενώ ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει η περίπτωση του Γιάννη Γερολέμου και αν θα φύγει από τη Βουλγαρία και που θα πάει.

Προστέθηκαν επίσης ο Μαίντεβατς που δόθηκε δανεικός στον Εθνικό Άχνας και ο Γκαζαριάν που θα αγωνίζεται με τα χρώματα της Λαμίας μέχρι το Καλοκάιρι.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy