“Ψήνεται” για πρωταθλητισμό ο Μπίσεσβαρ, τι λένε από Θεσσαλονίκη(ΗΧΗΤΙΚΟ)

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Ολλανδού μέσου του ΠΑΟΚ Diego Biseswar ο Απόλλωνας. Έγκυρες πληροφορίες της ιστοσελίδα μας από Θεσσαλονίκη, αναφέρουν ότι το θέμα υπάρχει και σύντομα η προσπάθεια αναμένεται να καρποφορήσει.

Ο 32χρονος Ολλανδός αγωνίζεται απ’ το 2016 στον ΠΑΟΚ έχοντας 107 συμμετοχές και 15 γκολ. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Feyenoord, Heracles Almelo, de Graafschap και Kayserispor.

Κορυφαία του σεζόν ήταν το 2018-19 όταν με την φανέλα του ΠΑΟΚ σκόραρε 10 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Φέτος έχει μέχρι στιγμής 10 συμμετοχές, με τελευταία αυτή στις 3 Δεκεμβρίου στο παιχνίδι με την Ομόνοια στο ΓΣΠ για το Γιουρόπα Λιγκ. Όπως θα ακούσετε και στο ηχητικό από Θεσσαλονίκη, ο Ολλανδός “ψήνεται” να έρθει στον Απόλλωνα, αφού υπάρχει και η προοπτική του πρωταθλητισμού.

Η δυσκολία έγκειται στο συμβόλαιο του αφού στον ΠΑΟΚ παίρνει 700.000 και οι Θεσσαλονικείς θέλουν να απαλλαγούν από αυτό, ενώ ο Απόλλωνας δεν μπορεί να δώσει τόσα λεφτά, αλλά μπορεί μέρος των χρημάτων και να έρθει ο ποδοσφαιριστής ως δανεικός μέχρι το τέλος της χρονιάς και ακολούθως θα μείνει ελεύθερος.

Ακούστε ηχητικό από συναδέλφους του metrosport.gr, από επικοινωνία που είχαμε μαζί τους να μιλούν για το θέμα και να μας εξηγούν τα δεδομένα:

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy