Λεμεσιανό ντέρμπι ΑΕΛ-Lemesos, εκτός έδρας ο Απόλλωνας

«Μίνι» λεμεσιανό ντέρμπι με ενδιαφέρον αλλά και φαβορί, σαφώς την πρωτοπόρο Robo Markets ΑΕΛ που παίζει στην έδρα της, ενώ ο Property Gallery Απόλλωνας ταξιδεύει στο Αυγόρου για να αντιμετωπίσει το ΘΟΙ σε ένα αγώνα με ξεκάθαρο φαβορί είναι οι αγώνες της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Πετόσφαιρας Γυναικών.

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ «ΝΙΚΟΣ ΣΟΛΩΜΟΝΙΔΗΣ»: Robo Markets ΑΕΛ – LEMESOS VOLLEYBALL

Η Robo Markets ΑΕΛ έχει μια απίστευτη σταθερότητα φέτος και ξεπέρασε ανώδυνα τον τραυματισμό της Αντωνίας Θεοτή. Οι «γαλαζοκίτρινες» του Στέλιου Μασιά στον αγώνα με τη Lemesos Volleyball θέλει να προσθέσει άλλους τρεις βαθμούς στο ενεργητικό της πριν από τα ντέρμπι με Ολυμπιάδα και Property Gallery Απόλλων.

Η Lemesos Volleyball είναι επικίνδυνη ομάδα και έχει ποιότητα. Η ομάδα του Ανδρέα Σπύρου δυσκολεύει όλες τις αντιπάλους της και απόδειξη ο αγώνας της περασμένης Τρίτης με την Ανόρθωση. Παρόμοια εμφάνιση θα επιδιώξει και την Τρίτη στο «ΝΙΚΟΣ ΣΟΛΩΜΟΝΙΔΗΣ». Η παρουσία της Ζώγιας Κωνσταντοπούλου ισχυροποίησε την ομάδα.

Ο αγώνας του Α Γύρου έγινε την 5η αγωνιστική και η Robo Markets ΑΕΛ κέρδισε στο Λύκειο Πολεμιδιών με 0-3 σετ.

ΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΑΥΓΟΡΟΥ: UCLan Cyprus ΘΟΙ ΑΥΓΟΡΟΥ – Property Gallery ΑΠΟΛΛΩΝ

Στο Αυγόρου ταξιδεύει ο Property Gallery Απόλλων με την ετικέτα του φαβορί να τον συνοδεύει. Το UCLan Cyprus ΘΟΙ Αυγόρου θα επιδιώξει για άλλο ένα αγώνα την καλή εμφάνιση.

Η ομάδα του Αυγόρου είναι φιλότιμη και θα επιδιώξει να σταθεί αξιοπρεπώς απέναντι στις Λεμεσιανές. Ο κόουτς Δημοσθένης Ζυμαράκης θα δώσει την ευκαιρία σε όλες τις παίκτριές του όπως έκανε κόντρα στην Ανόρθωση το Σάββατο.

Η αποστολή στο Αυγόρου είναι μιας επιλογής για την ομάδα του Property Gallery Απόλλων. Η παραμονή στην κορυφή επιτάσσει ότι τέτοια παιχνίδια η ομάδα του Γ. Γιαπάνη πρέπει να τα «καθαρίζει». Στόχος στην Τεχνική Σχολή Αυγόρου είναι να γίνει και ένα ροτέισιον ενόψει της συνέχειας.

Ο αγώνας του Α Γύρου στο «ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΕΝΑ» για την 5η αγωνιστική έγινε στις 29 Δεκεμβρίου και ο Property Gallery Απόλλων κέρδισε 3-0 σετ.

Η βαθμολογία

Μετά τους αγώνες της 11ης αγωνιστικής η βαθμολογία διαμορφώθηκε ως εξής:

  1. Property Gallery Απόλλων (9) 08-01 26-06 24
  2. Robo Markets ΑΕΛ (9) 08-01 24-05 24
  3. Ολυμπιάδα Ν. (9) 07-02 22-09 20
  4. Ανόρθωσις (9) 05-04 19-13 16
  5. ΑΕΚ (10) 03-07 10-22 09
  6. Lemesos Volleyball (10) 02-07 07-24 05
  7. UCLan Cyprus ΘΟΙ Αυγόρου (10) 00-10 01-30 00

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy