Καλή προσπάθεια παρά την ήττα για την Εθνική Γυναικών

Την ήττα με 3-0 γνώρισε η Εθνική μας ομάδα Γυναικών από την Πορτογαλία σε αγώνα που έγινε στο ΑΕΚ Αρένα για τον 5ο προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Γυναικών 2021.

Η Εθνική μας έκανε μεγάλη προσπάθεια αλλά δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα απέναντι σε ένα ανώτερο αντίπαλο. Η ομάδα μας αγωνίστηκε με αριθμητικό μειονέκτημα από το πρώτο ημίχρονο αφού στο 39′ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα η Μαρία Ιωάννου.

Η Κλαούντια Νέτο στο 18′ άνοιξε το σκορ για την Πορτογαλία ενώ η Εθνική μας έχασε σπουδαία ευκαιρία για να ισοφαρίσει στο 24ο λεπτό με την Φρίντα, το σουτ της οποίας απέκρουσε εντυπωσιακά η τερματοφύλακας της Πορτογαλίας.

Η Νταϊνα Σίλβα στο 56′ πέτυχε το 2-0 για την Πορτογαλία για να διαμορφώσει το τελικό 3-0 στις καθυστερήσεις η Άνα Καπέτα.

Κύπρος (Α. Τσολάκης): Ματθαίου, Μ. Ιωάννου, Τάνεβα (77′ Αντωνίου), Γιάννου, Βιολάρη (88′ Χάλιου), Σολωμού, Χρυσοστόμου (54′ Αριστοδήμου), Γεωργίου (54′ Ξενοφώντος), Σάββα, Φρίντα, Σιακαλλή.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy