“Ο Λάρσον είναι μια επιλογή, ο Μολ είναι ο μόνος που κέρδισε απόψε”

Δηλώσεις στην κάμερα της CABLENET παραχώρησε μετά το σημερινό(18/7) φιλικό με την Ανόρθωση ο προπονητής του Απόλλωνα, Σωφρόνης Αυγουστή.

Αναλυτικά:

«Το πιο σημαντικό είναι ότι επιστρέψαμε στο γήπεδο, μας έλειψε πάρα πολύ. Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες. Δοκιμάσαμε κάποια πράγματα, σίγουρα αυτό που βλέπουμε είναι ότι όλοι έμειναν την Κύπρο, είναι μια παράξενη σεζόν. Είδα αρκετά καλά πράγματα αλλά και κάποια που θέλουν βελτίωση. Αυτό που θέλω και ελπίζω, είναι πως θα έχουμε μαζί μας άλλους έξι που σήμερα δεν ήταν. Ελπίζω να είμαστε έτοιμοι στις 22 Αυγούστου. Είναι μια παράξενη σεζόν, κρατάμε αποστάσεις. Θα το συνηθίσουμε. Θέλουμε να είμαστε δυνατοί και έτοιμοι. Να δουλέψουμε ώστε να ανταποκριθούμε σε όλα τα παιχνίδια».

Γιατί έλειπε ο Μολ: «Ο Μολ είναι ο μόνος που κέρδισε απόψε. Ήρθε το δεύτερο του παιδί και είναι δίπλα στην οικογένεια του».

«Περιμένουμε τον Χάμπο. Ο Ματέι ένιωσε σφίξιμο. Περιμένουμε μετεγγραφή που θα μας δώσει δυναμική. Αν έρθει κάποιος θα έρθει για να βοηθήσει. Δεν θα κάνουμε μετεγγραφή απλά για να κάνουμε. Σίγουρα στο επιθετικό θα είναι η ενίσχυση. Ο Λάρσον είναι μια επιλογή μαζί με τις υπόλοιπες. Περιμένουμε κάποιες απαντήσεις, μπορεί να δώσει ποιότητα στην ομάδα».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy