“Θα βρούμε τους παίκτες που χρειαζόμαστε”

Δηλώσεις στην κάμερα της CABLENET παραχώρησε μετά το σημερινό(18/7) φιλικό με τον Απόλλωνα ο προπονητής της Ανόρθωσης,Τιμούρ Κετσπάγια.

Αναλυτικά:

«Δεν μπορείς να βγάλεις συμπεράσματα, ήταν ένα δυνατό παιχνίδι. Συνήθως όταν παίζεις στο πρώτο παιχνίδι, προτιμάς να παίζεις με εύκολους αντιπάλους, αλλά επειδή μείναμε Κύπρο, δεν έχουμε πάει εκτός, είχαμε την ευκαιρία να παίξουμε με τον Απόλλωνα. Έχουμε κι άλλα παιχνίδια και θα προσπαθήσουμε να δώσουμε σε όλους ευκαιρίες ώστε να αποδείξουν ότι αξίζουν μια θέση στην ομάδα».

Η ομοιογένεια είναι πλεονέκτημα για την Ανόρθωση;: «Θα δείξει. Εμείς θέλαμε να κρατήσουμε τους ποδοσφαιριστές μας, τους θέλαμε. Ήρθαν κι άλλοι και θα έρθουν κι άλλοι. Θα προσπαθήσουμε να φτιάξουμε την ομάδα που χρειαζόμαστε για να συνεχίσουμε από εκεί που μείναμε την προηγούμενη σεζόν».

Για τις μετεγγραφές: «Δεν είμαστε ούτε κοντά ούτε μακριά. Δεν έχουμε τίποτα να πούμε. Νέο θα είναι όταν υπογράψουμε. Έχουμε χρόνο, δεν έχουμε πρόβλημα. Τα περισσότερα πρωταθλήματα παίζονται και από εκεί θέλουμε παίκτες, όχι παίκτες που ξεκουράζονται. Θα βρούμε τους παίκτες που χρειαζόμαστε».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy