“Προφάσεις εν αμαρτίαις” από την ΚΟΠ!!!

Όπως σας ενημερώσαμε χθες(13/5) σε άρθρο μας, δείτε ΕΔΩ, η ΚΟΠ πήγε στο προεδρικό για να πάρει την οριστική διακοπή από την κυβέρνηση προβάλλοντας ισχυρισμούς που θα της έδινα το πάνω χέρι.

Αυτοί οι ισχυρισμοί συγκρούονταν με τα πρωτόκολλα υγείας της κυβέρνησης και ο πρόεδρος της ΚΟΠ, Γιώργος Κούμας προσπάθησε να εκμαιεύσει την απόφαση για οριστική διακοπή, ώστε να την πάρει η κυβέρνηση κάτι που δεν αποδέχθηκε ο ΠτΔ ρίχνοντας το μπαλάκι πίσω στην ΚΟΠ λέγοντας, “ότι αφού σε όλα συμφωνούμε έχουμε όλη την καλή θέληση να βρούμε λύσεις στα τρία σημεία που διαφωνούμε”.

Τα τρία σημεία που ήθελε η ΚΟΠ ήταν τα αποδυτήρια από τις 18 Μαΐου, τα μασάζ και οι φυσιοθεραπείες των ποδοσφαιριστών αλλά και το μπάνιο μετά τους αγώνες και τις προπονήσεις, μη ουσιαστικά θέματα, αφού σύμφωνα με τους επιδημιολόγους που ήταν παρόντες αυτά θα μπορούσαν να γίνουν σε εξωτερικό χώρο.

Μάλιστα όπως ανέφεραν κάποιοι θα μπορούσαν οι ομάδες να διαμορφώσουν τα προπονητικά τους κέντρα έτσι ώστε να μην υπάρχει πρόβλημα. Οι προφάσεις και οι “γελοίοι” ισχυρισμοί της ΚΟΠ, έπεσαν και πάλι στο κενό με την κυβέρνηση να αναφέρει ότι εμείς το συζητάμε, δεν θα ξεφύγουμε από τα πρωτόκολλα υγείας, εσείς αν θέλετε να το διακόψετε, δικαιολογηθείτε στην ΟΥΕΦΑ.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy