Συνεχίζει να βάζει εμπόδια η ΚΟΠ και οι συμφεροντολόγοι, για να μην επανεκκινήσει το πρωτάθλημα!

Τα συμφέροντα που διακυβεύονται στο Κυπριακό πρωτάθλημα είναι πολλά στην αυριανή(14/5) που θα γίνει στο Προεδρικό, όπου η ΚΟΠ θα συζητήσει και θα εξηγήσει το πρωτόκολλο το οποίο έχει ετοιμάσει για να δει αν θα πάρει την έγκριση από την κυβέρνηση για επανέναρξη του πρωταθλήματος. Ο πρόεδρος της ΚΟΠ αλλά και οι περισσότερες ομάδες θέλουν την οριστική διακοπή, ας μην κρύβονται πίσω από το δάκτυλο τους και αν η Ανόρθωση δεν δυσκόλευε τις συνθήκες, όπως και τα διατάγματα από το Υπουργείο Υγείας τώρα δεν θα συζητούσαμε.

Όλες οι δικαιολογίες που προέβαλαν όσοι θέλουν τη διακοπή έπεσαν στο κενό, ενώ όπως μάθαμε οι “αλλότριοι” και τα συμφέροντα τους πάνε να κάνουν το “κόλπο γκρόσο” και εξηγούμαστε. Στο πρωτόκολλο που έχει ετοιμαστεί η ΚΟΠ κάποια στοιχεία ξεφεύγουν από τα πρωτόκολλα του Υπουργείου Υγείας, πιστεύοντας ότι θα δυσκολέψουν τις συνθήκες επανέναρξης και πάλι, προφασιζόμενοι διάφορους παράγοντες δυσκολίας. Με λίγα λόγια πάνε να δυσκολέψουν την κυβέρνηση έτσι ώστε να μην εγκριθεί το πρωτόκολλο και να φτάσουν στον σκοπό τους που είναι η οριστική διακοπή και αύξηση των ομάδων χωρίς υποβιβασμούς αλλά με άνοδο κάποιων ομάδων.

Οι πληροφορίες μας από κυβερνητικές πηγές κάνουν λόγο, ότι η κυβέρνηση μελέτησε το πρωτόκολλο, η ομάδα των επιδημιολόγων ήδη αποφάνθηκε και διεμήνυσε στην ΚΟΠ ότι έχει όλη την καλή θέληση να βρει τη συναινετική λύση για επανέναρξη του πρωταθλήματος. Μάλιστα ο ΠτΔ κάλεσε και στην αυριανή(14/5) σύσκεψη τόσο τον ΠΑΣΠ, όσο και τον σύνδεσμο προπονητών αλλά θα υπάρχει και η παρουσία των υπουργών Υγείας και Αθλητισμού. Θα παρευρίσκονται και πρόεδροι ομάδων απ΄ότι μαθαίνουμε.

Εις αύριον(14/5) λοιπόν τα σπουδαία για το Κυπριακό πρωτάθλημα με αυτούς που δήθεν το αγαπούν, να θέλουν το προσωπικό τους συμφέρον και να προσπαθούν με κάθε μέσο να το διακόψουν για να βολευτούν. Κύριοι της κυβέρνησης, εμείς που αγαπάμε και θέλουμε το Κυπριακό ποδόσφαιρο να το βλέπουμε, σας προτείνουμε να μην τους δώσετε καμία ευκαιρία να το διακόψουν και όταν ξεκινήσει και τελειώσει το πρωτάθλημα “καθαρίστε αυτόν τον στάβλο του Αυγεία”, όπως τον αποκαλέσετε σε πρόσφατες δηλώσεις σας!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy