Οριστικό τέλος στο Βέλγιο, κεκλεισμένων το νέο πρωτάθλημα

«Λουκέτο» σε οποιαδήποτε διοργάνωση αθλητικού περιεχομένου, αποφάσισε η Κυβέρνηση του Βελγίου, μέχρι τις 31 Αυγούστου, κάτι που σημαίνει οριστικό τέλος για το πρωτάθλημα, το οποίο μεν είχε διακοπεί οριστικά, όμως υπήρχε το θέμα με την προειδοποίηση της UEFA.

Πλέον οι Βέλγοι, ακόμα και να επιθυμούν, δεν μπορούν να ξεκινήσουν το πρωτάθλημα τους μετά την απόφαση της Κυβέρνησης που βάζει… φρένο σε οποιαδήποτε εκδήλωση, ενώ δεν συζητήθηκε η επιλογή των αγώνων κεκλεισμένων των θυρών. Αυτή θα εφαρμοστεί στην νέα αγωνιστική περίοδο, η οποία θα ξεκινήσει χωρίς την παρουσία φιλάθλων.

Βέβαια υπάρχει στις 24 Απριλίου η Γενική Συνέλευση της Λίγκας του Βελγίου, όπου εκεί δεν αποκλείεται οι επαγγελματικές ομάδες να ζητήσουν εξαίρεση από τον νέο νόμο της Κυβέρνησης, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει φανεί μία τέτοια πρόθεση. Η UEFA από την πλευρά της περιμένει τις εξελίξεις στο θέμα του Βελγίου, μιας και ουσιαστικά είχε προειδοποιήσει ότι ενδεχόμενη πρόωρη οριστική διακοπή της σεζόν θα έθετε σε κίνδυνο την ευρωπαϊκή παρουσία των ομάδων.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy