«Πάρτε το Μουντιάλ από το Κατάρ, ας το διοργανώσουν οι Η.Π.Α.»

Ο Σεπ Μπλάτερ παραχώρησε συνέντευξη στην γερμανική εφημερίδα «Bild» και έριξε μία… βόμβα μιας και πρότεινε να μην διοργανώσει το Παγκόσμιο του 2022 το Κατάρ και να δώσουν την διοργάνωση στις Η.Π.Α.

Ο πρώην πρόεδρος της FIFA, μίλησε για τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών και τις κατηγορίες των Αμερικανών για δωροδοκίες στην ψηφοφορία για το Μουντιάλ του 2022 και ζήτησε από την Παγκόσμια Ομοσπονδία να… ακυρώσει το δικαίωμα του Κατάρ για την συγκεκριμένη διοργάνωση και να την δώσει σε μία άλλη χώρα, με τον ίδιο να προτείνει ως βασικό υποψήφιο τις Η.Π.Α.

Αρχικά ο Σεπ Μπλάτερ είπε ότι θα ήταν καλύτερα να το διοργανώσει η Γερμανία αλλά μετά άλλαξε την πρόταση του λέγοντας: «Τότε θα ήταν δύο συνεχόμενες διοργανώσεις στην Ευρώπη, μετά το 2018 της Ρωσίας. Η Ιαπωνία θα ήταν μία καλή επιλογή αλλά εγώ σκέφτομαι περισσότερο τις Η.Π.Α. Έχουν ήδη ξεκινήσει να οργανώνουν το Παγκόσμιο του 2026, μαζί με το Μεξικό και τον Καναδά, ενώ έχουν ήδη εμπειρία από το 1994».

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy