Νέα δεδομένα για το πρώτο παιχνίδι στο “ΑΛΦΑ ΜΕΓΑ stadium”

Η απόφαση πλέον στην Αστυνομία, μετά τη σημερινή(23/11) σύσκεψη

Νέα δεδομένα πλέον έχουν διαμορφωθεί για το εναρκτήριο παιχνίδι του νέου γηπέδου της Λεμεσού, στο “Αλφα Μέγα stadium”.

Σύμφωνα με πληροφορίες που συνέλεξε η ιστοσελίδα μας και αφού πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη, για την οποία σας είχαμε ενημερώσει σήμερα(23/11) σε προηγούμενο μας άρθρο, το “μπαλάκι” πλέον είναι στην Αστυνομία. Στη σύσκεψη λοιπόν που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα και αφού ακούστηκαν όλες οι απόψεις, αποφασίστηκε όπως τον τελευταίο λόγο τον έχει η Αστυνομία.

Έτσι λοιπόν και αν και εφόσον ολοκληρωθούν όλες οι τελευταίες εργασίες στο γήπεδο και αφού το αποφασίσει η Αστυνομία ότι μπορεί να ελέγξει το Λεμεσιανό ντέρμπι, τότε το εναρκτήριο παιχνίδι θα είναι στις 4 Δεκεμβρίου μεταξύ του Απόλλωνα και της ΑΕΛ. Οι πληροφορίες που κατέχει η ιστοσελίδα μας αναφερουν ότι, αύριο βράδυ η Αστυνομία θα κάνει σχετικό έλεγχο στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου, κάτι σαν “ασκήσεις επί χάρτου”, καθώς και για αυτήν θα είναι κάτι καινούριο η αστυνόμευση του νέου γηπέδου και θα αποφασίσει.

Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει την απόφαση, μια απόφαση που κρίνεται πολύ σοβαρή και ευελπιστούμε όλα να γίνουν με κάθε σοβαροτητα!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy