Νέο γήπεδο Λεμεσού: Έφτασε η ώρα των εγκαινίων – Η απόφαση για το πρώτο παιχνίδι

Έχει παραδοθεί ένα κτίριο και μπαίνουν οι απαραίτητες πινελιές για να γίνει ποδοσφαιρικό γήπεδο και να φιλοξενήσει αγώνα

Στα πλαίσια καλύτερου συντονισμού ενόψει των εγκαινίων του Νέου Γηπέδου Λεμεσού που θα γίνουν την Παρασκευή(25/11), τα ΜΜΕ πραγματοποίησαν νωρίτερα σήμερα συνάντηση με τον ΚΟΑ και τον πρόεδρο, Ανδρέα Μιχαηλίδη στο γήπεδο.

Διαβάστε επίσης: Νέο γήπεδο Λεμεσού

Αφού εξηγήθηκε το πλάνο για το πως θα μπουν στο γήπεδο οι δημοσιογραφοι που θα καλύψουν την όλη εκδήλωση, υπήρξε συζήτηση εποικοδομητικού χαρακτήρα. Όσον αφορά το γήπεδο, έχει παραδοθεί ένα κτίριο, όπως μας τονίστηκε και γίνονται όλες οι απαραίτητες διαδικασίες για να γίνει γήπεδο και να μπορεί να φιλοξενήσει ποδοσφαιρικό αγώνα.

Για τα εγκαίνια θα χρησιμοποιηθούν μόνο οι θέσεις VIP, από τους προσκεκλημένους αλλά και όσους θα καλύψουν την εκδήλωση. Τα εγκαίνια θα ξεκινήσουν στις 19:00 και θα περιλαμβάνουν τον καθιερωμένο αγιασμό από τον μητροπολίτη Λεμεσού Αθανάσιο, ομιλία του προέδρου της Κ.Δ και χαιρετισμό από τον πρόεδρο του ΚΟΑ. Θα ακολουθήσει σύντομο καλιτεχνικό πρόγραμμα, ενώ μετά το πέρας των εγκαινίων που θα διαρκέσουν κοντά στη μία ωρα και κάτι θα υπάρξει δεξίωση στον εξωτερικό χώρο.

Για το πότε θα γίνει το πρώτο παιχνίδι, αυτό όπως πληροφορήθηκε το Lemesosinsports.com θα αποφασισθεί το πιο πιθανόν σήμερα(23/11) σε σύσκεψη που θα γίνει, με επικρατέστερες ημερομηνίες τις 11/12 ΑΕΛ – Άρης ή 15/12 Απόλλων – Δόξα. Κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά αφού πρέπει να ολοκληρωθούν οι τελευταίες εργασίες!

 

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy