Εντός έδρας ο Απόλλωνας, εκτός η ΑΕΛ

Με ΕΝΑΔ και ΑΠΟΕΛ για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας

Η 22η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της ΟΠΑΠ Basket League θα διεξαχθεί το επόμενο διήμερο. Τρεις αγώνες θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή και άλλοι τρεις το Σάββατο. Σημειώνεται ότι, με βάση την προκήρυξη, στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης θα συνεχίσουν οι ομάδες που βρίσκονται στις οκτώ πρώτες θέσεις.

Απόλλων – Ύδρα Ασφαλιστική ΕΝΑΔ

Παρασκευή 18 Μαρτίου – 19:00 / Απόλλων Αρένα / CBF TV

Στη Λεμεσό ο Απόλλωνας θα υποδεχθεί την τελευταία στη βαθμολογία Ύδρα Ασφαλιστική ΕΝΑΔ, που θα δώσει τον τελευταίο της αγώνα στη σεζόν. Οι «γαλάζιοι» έχουν απολογισμό δέκα νίκες και έντεκα ήττες, ενώ από την άλλη η ομάδα του Αγίου Δομετίου έχει μία νίκη στα 21 προηγούμενα παιχνίδια. Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από το CBF TV στην ιστοσελίδα www.cbftv.net.

ΑΠΟΠ – ΕΘΑ

Παρασκευή 18 Μαρτίου – 19:00 / Αίθουσα «Άκης Κλεάνθους» / CBF TV

ΑΠΟΠ και ΕΘΑ που συγκρούονται στην Πάφο, ισοβαθμούν στους 27 βαθμούς. Αμφότερες, μετράνε έξι νίκες και 15 ήττες. Η ομάδα της Έγκωμης προέρχεται από νίκη και θα κυνηγήσει το δεύτερο σερί ροζ φύλλο. Το συγκρότημα της Πάφου θέλει επάνοδο στις επιτυχίες. Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από το CBF TV στην ιστοσελίδα www.cbftv.net.

Αχιλλέας Καϊμακλίου – Giovani Ε. Ν. Παραλιμνίου

Παρασκευή 18 Μαρτίου – 19:00 / Λύκειο Παλλουριώτισσας / CBF TV

Επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα θα κυνηγήσει ο Αχιλλέας Καϊμακλίου απέναντι στην Giovani Ε. Ν. Παραλιμνίου που θα επιζητήσει το τέταρτο σερί ροζ φύλλο. Οι γηπεδούχοι μετρούν οκτώ νίκες και 13 ήττες. Οι «βυσσινί» πέτυχαν 13 νίκες και δέχθηκαν οκτώ ήττες. Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από το CBF TV στην ιστοσελίδα www.cbftv.net.

ΑΠΟΕΛ – ΑΕΛ

Σάββατο 19 Μαρτίου – 17:30 / Λευκόθεο / CBF TV

Στο Λευκόθεο θα γίνει το παιχνίδι ανάμεσα στις «γαλαζοκίτρινες» ομάδες του πρωταθλήματος, με τον ΑΠΟΕΛ να υποδέχεται την ΑΕΛ. Η ομάδα της Λευκωσίας, η οποία υπολείπεται έναν αγώνα λόγω της αναβολής του παιχνιδιού με την Ομόνοια την προηγούμενη αγωνιστική, μετρά 16 νίκες και τέσσερις ήττες. Από την πλευρά της η ΑΕΛ έχει εννέα νίκες και 12 ήττες. Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από το CBF TV στην ιστοσελίδα www.cbftv.net.

Ανόρθωση – Ομόνοια

Σάββατο 19 Μαρτίου – 17:30 / Β’ Τεχνική Σχολή Λεμεσού / YouTube ΚΟΚ

Στη Β’ Τεχνική Σχολή Λεμεσού η Ανόρθωση θα παίξει με την Ομόνοια, με τους γηπεδούχους να θέλουν επάνοδο στις επιτυχίες και τους φιλοξενούμενους να ψάχνουν το δεύτερο σερί ροζ φύλλο. Οι «πράσινοι», οι οποίοι μετρούν ένα αγώνα λιγότερο λόγω της αναβολής του αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ την προηγούμενη αγωνιστική, έχουν έντεκα νίκες και εννέα ήττες, ενώ η Ανόρθωση μετράει εννέα νίκες και 12 ήττες. Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι της ΚΟΚ στο YouTube.

Πετρολίνα ΑΕΚ – Κεραυνός

Σάββατο 19 Μαρτίου – 17:30 / «Κίτιον» / Cytavision

Το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής θα γίνει στη Λάρνακα και το «Κίτιον». Πετρολίνα ΑΕΚ και Κεραυνός ισοβαθμούν στην πρώτη θέση και ο νικητής του παιχνιδιού θα πάρει την πρωτιά για την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος. Οι «κιτρινοπράσινοι» προέρχονται από τέσσερις συνεχόμενες επιτυχίες, ενώ οι «ερυθροκίτρινοι» από οκτώ σερί νίκες. Αμφότερες έχουν απολογισμό 18 νίκες και τρεις ήττες. Το παιχνίδι θα προβληθεί από τη Cytavision.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy