Με Σβαμπ στον άξονα και Μουργκ στα άκρα ο ΠΑΟΚ κόντρα στη Γάνδη

Η 11άδα του ΠΑΟΚ για τον επαναληπτικό κόντρα στη Γάνδη

Οι δύο Αυστριακοί βρίσκονται στο αρχικό σχήμα του Λουτσέσκου για το ματς του Βελγίου όπου ο «Δικέφαλος του Βορρά» καλείται να υπερασπιστεί το 1-0 της Τούμπας.

Τις απουσίες των Αν. ΖίβκοβιτςΚούρτιτς και Ελ Καντουρί θα πρέπει να διαχειριστεί ο ΠΑΟΚ ενόψει της ρεβάνς με τη Γάνδη που θα ξεκινήσει σε λίγη ώρα, όπου ο «Δικέφαλος του Βορρά» καλείται να υπερασπιστεί το 1-0 που κέρδισε στην Τούμπα.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου έδωσε φανέλα βασικού στους Σβαμπ και Μουργκ, καθώς οι δύο Αυστριακοί θα ξεκινήσουν στον άξονα και τα άκρα των Θεσσαλονικιών αντίστοιχα.
Πιο συγκεκριμένα ο Ρουμάνος κόουτς θα παρατάξει τον Πασχαλάκη κάτω από τα γκολπόστ, τους Λύρατζη, Ινγκασον, Κρέσπο, Βιεϊρίνια στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά, τους Σβαμπ, Τσιγγάρα στα «6αρο-8άρια», τους Μουργκ, Μπίσεσβαρ στα άκρα και τον Ντόουγκλας Αουγκούστο πίσω από τον φορ Ακπομ.

 

Στον πάγκο για τους φιλοξενούμενους: Ζ. Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Σίντκλεϊ, Τέιλορ, Κουλιεράκης, Μιχάι, Τσαούσης, Σοάρες, Μιτρίτσα, Τσόλακ, Κούτσιακ.

 

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy