Νεοφύτου για Ομόνοια, ΑΕΛίστες και την παραμονή Παντελίδη

Δηλώσεις Μάριου Νεοφύτου

Ο εκπρόσωπος της ΑΕΛ μίλησε σήμερα (15/3) στον ΣΠΟΡ FM 95.0, για το παιχνίδι Κυπέλλου με την Ομόνοια και όλα όσα αφορούν τους “γαλαζοκίτρινους”.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Για το παιχνίδι Κυπέλλου με Ομόνοια: “Το απόγευμα είναι η τελευταία μας προπόνηση πριν το παιχνίδι. Είμαστε ικανοποιημένοι απ’ την προετοιμασία. Στόχος μας είναι η διεκδίκηση του κυπέλλου μέχρι τέλους. Η πρόκριση θα κριθεί και στα δυο παιχνίδια. Στόχος μας είναι η νίκη και το σίγουρο είναι πως δεν θέλουμε να δεχθούμε τέρμα καθώς μετρά το εκτός έδρας τέρμα. Δεν είναι το τέλος του κόσμου αν δεχθούμε κάποιο τέρμα, όμως είναι σημαντικό να μην δεχθούμε καθώς αν τα καταφέρουμε και σκοράρουμε εκτός έδρας θα είναι πολύ κοντά η πρόκριση”.

Για την καλή εικόνα της ομάδας με τον Απόλλωνα και γενικά στα τελευταία παιχνίδια: “Δεν είναι μόνο ο επαναληπτικός με τον Απόλλωνα. Κάναμε αρκετά καλά παιχνίδια. Θα μπορούσαμε να κερδίσουμε και άλλα αν στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πιο προσεκτικοί. Πιστεύουμε στην ομάδα και με τον κόσμο μας στο πλάι θα πάμε για το καλύτερο. Στα τελευταία παιχνίδια η ομάδα δεν δέχθηκε τέρμα και είχαμε πολύ καλή αμυντική λειτουργία. Ο προπονητής προσπαθεί να δουλέψει στην ομάδα με τα πλεονεκτήματα και τις αδυναμίες της. Δεν είναι εύκολο να περάσεις την φιλοσοφία όταν έρχεσαι στα μέσα της σεζόν. Τα πάμε όμως πολύ καλά και στο αμυντικό κομμάτι και εύχομαι να συνεχίσει”.

Για τον Μέγερι: “Ναι ασφαλώς είναι ένας τερματοφύλακας που έπαιξε σε πολύ καλό επίπεδο. Όταν έχεις έναν πολύ καλό τερματοφύλακα είναι σημαντικό. Παιχνίδι με το παιχνίδι γίνεται καλύτερος και αποκτά περισσότερη αυτοπεποίθηση. Στηρίζουμε αρκετά στον Μέγερι”.

Για την παρουσία του κόσμου: “Νομίζω πως ο κόσμος μας έδειξε έμπρακτα στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Απόλλωνα πως είναι εδώ. Όποτε τον έχουμε δίπλα μας έχουμε καλές εμφανίσεις και αποτελέσματα. Θέλουμε και αύριο να είναι δίπλα μας, να σταθεί στην ομάδα, να την σπρώξει και τον καλό να γεμίσει την ανατολική ώστε να βοηθήσει την ομάδα”.

Για τα αγωνιστικά: “Υπάρχει ένα θέμα με τον Μεντόγεβιτς. Δεν στεκόμαστε όμως στις απουσίες γιατί υπάρχουν ικανότατοι ποδοσφαιριστές που στελεχώνουν την ομάδα. Δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα”.

Για την ανανέωση συμβολαίου με Παπαφώτη: “Αυτό πρέπει να γίνεται σε μια ομάδα που θέλει σταθερότητα και συνέπεια. Πρέπει να κρατήσεις τους παίκτες που πρέπει να μείνουν στην ομάδα και στη συνέχεια να ψάξεις για τους επόμενους στόχους”.

Για την παραμονή Παντελίδη: “Το συμβόλαιο του είναι μέχρι το καλοκαίρι και θα το συζητήσει με τον πρόεδρο. Δεν είναι της ώρας τώρα”.

Για τον Μηνά Αντωνίου: “Δεν είναι της ώρας να σχολιάσουμε οτιδήποτε. Αυτή τη στιγμή έχουμε το κύπελλο”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy