Απόλλων: Ηρεμία και πίστη για το στόχο – Κωδικός ΓΣΠ

Το μυαλό από σήμερα (15/3) στραμμένο στο ΑΠΟΕΛ και μόνο

Πίσω τους αφήνουν στον Απόλλωνα το παιχνίδι με την Ανόρθωση και στρέφουν την προσοχή τους σ’ αυτό που έρχεται με τον ΑΠΟΕΛ (Κυριακή, 16:00).

Στο Κολόσσι από σήμερα, Ζόρνιγκερ και ποδοσφαιριστές πιάνουν δουλειά με Κωδικό ΓΣΠ. Ο Γερμανός τεχνικός έχει σχεδόν όλους ετοιμοπόλεμους στην διάθεση του. Δεν υπολογίζει μόνο στους τραυματίες Κατελάρη και Μαλεκκίδη. Η ομάδα είναι γεμάτη, με πολλές επιλογές. Αυτό που χρειάζεται είναι σωστή διαχείριση, κάτι που τα τελευταία παιχνίδια κατά την ταπεινή μας άποψη δεν έχει γίνει στον καλύτερο δυνατό βαθμό.

Το πλάνο έχει μόνο ένα στόχο. Ο Απόλλωνας να φύγει από την Λευκωσία χωρίς να ηττηθεί. Οι “γαλάζιοι” μετρούν ένα αήττητο σερί 9 αγωνιστικών. Έστω και αν παραμένουν τα τελευταία τέσσερα χωρίς νίκη, ο βαθμολογικός πίνακας δείχνει +5 στην κορυφή.

Την ουσία, που είναι οι βαθμοί, την παίρνει η ομάδα. Αυτό που πρέπει να διορθωθεί είναι η αγωνιστική παρουσία. Με ηρεμία και πίστη, ο Απόλλωνας μπορεί να φτάσει στην επίτευξη του στόχου. Εξάλλου αυτά τα δύο στοιχεία περιβάλλουν όλους στο οικοδόμημα της ομάδας.

Γράφει ο Νικόλας Κωνσταντίνου 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy