Σάκκαρη: Δια περιπάτου στον 4ο γύρο του Indian Wells

Με μία άκρως εμφατική εμφάνιση η Μαρία Σάκκαρη πήρε πανηγυρική πρόκριση στον 4ο γύρο του Indian Wells, επικρατώντας πολύ εύκολα με 2-0 (6-3, 6-0) της Πέτρα Κβίτοβα, η οποία προβαλλε αντίσταση μέχρι το 6ο game του πρώτου σετ!

Η 7η αναμέτρηση μεταξύ των δύο αθλητριών εξελίχθηκε σε μονόλογο της Ελληνίδας πρωταθλήτριας, η οποία ήταν σχεδόν αλάνθαστη και με τη σημερινή της επικράτηση προηγείται, πλέον, με 4-3 της Τσέχας. Ήταν, μάλιστα, η δεύτερη συνεχόμενη επικράτηση της Σάκκαρη επί της Κβίτοβα επί αμερικανικού εδάφους μετά το 2-0 (6-4, 6-3) στον τρίτο γύρο του προηγούμενου US Open.

Επίσης, με τη νίκη της η 26χρονη πρωταθλήτρια (νο6 στον κόσμο) έκανε το 3-1 επί της 32χρονης στις μεταξύ τους αναμετρήσεις σε 1000άρι τουρνουά της WTA. Είχε επικρατήσει σε Ρώμη και Σινσινάτι το 2019, ενώ την ίδια χρονιά η Κρίτοβα την είχε νικήσει στο Μαϊάμι.

Οι δύο τενίστριες “βάδιζαν”… χέρι-έρι στα πρώτα 6 game, με την Σάκκαρη να κάνει την αντεπίθεσή της και να παίρνει τα επόμενα 3, κάνοντας το break στο 8ο. Αφού προηγήθηκε με 5-3, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια βρέθηκε με την “πλάτη στον τοίχο” στο 9ο game, καθώς η Κβίτοβα προηγήθηκε με 40-15 και είχε διπλό break-point Η Σάκκαρη, όμως, δεν πτοήθηκε καθόλου, κι αφού “έσβησε” το πλεονέκτημα της αντιπάλου της στο 6-3 και στο 1-0.

Σε πραγματικό… πάρτι μετέτρεψε το δεύτερο σετ η Σάκκαρη, διαλύοντας την αντίπαλό της με 6-0! Από τη στιγμή που ξεκίνησε με 2 break στο σερβίς της Κβίτοβα, η Ελληνίδα τενίστρια έκανε ό,τι ήθελε στο κορτ κι έφτασε σε μία πάρα πολύ άνετη νίκη, δείχνοντας ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και έτοιμη να φτάσει ακόμη ψηλότερα στο τουρνουά.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy