Προβάδισμα τελικού για ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια – Με την πλάτη στο τοίχο ΑΕΛ και ΑΕΚ

Κύπελλο Futsal: ΑΠΟΕΛ - ΑΕΛ 4-1, Ομόνοια - ΑΕΚ 8-2

Με Κύπελλο συνεχίστηκε σήμερα η αγωνιστική δράση στο Futsal και συγκεκριμένα με τη διεξαγωγή των πρώτων αγώνων της ημιτελικής φάσης.

ΑΠΟΕΛ – ΑΕΛ, που προκρίθηκαν στον τελικό του Πρωταθλήματος, συναντήθηκαν σήμερα και στο Κύπελλο. Στον αγώνα που έγινε στο Λευκόθεο, οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 4-1.

Ο ΑΠΟΕΛ προηγήθηκε με 4-0 από τέρματα που πέτυχαν οι Μόσνα (9′, 24′), Λάμπρος Βασιλείου (11′) και Ριμπέϊρο (18′). Η ΑΕΛ μείωσε στο 26ο λεπτό με τον Νικόλα Σωκράτους.

Ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί στη Λεμεσό στις 28 Μαρτίου. Στην πρώτη φάση ο ΑΠΟΕΛ της διοργάνωσης απέκλεισε την ομάδα της Αραράτ (7-2), προχώρησε χωρίς αγώνα η ΑΕΛ.

Στον άλλο αγώνα της ημιτελικής φάσης, στην αίθουσα Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία η Ομόνοια Λευκωσίας νίκησε με 8-2 την ΑΕΚ Λάρνακας.

Η Ομόνοια στο πρώτο ημίχρονο προηγήθηκε με 4-1 από τέρματα του Μαντέλι (2′, 9′, 17′) και το αυτογκόλ του Νεοφύτου στο 1ο λεπτό. Το γκολ της ΑΕΚ ο Πιντσέλι στο 8ο λεπτό.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο δείκτης του σκορ ανέβηκε στο 8-2 από τέρματα που πέτυχαν οι Μαντέλι (2), Κέμπε (2) για την Ομόνοια και Κουππαρή για την ΑΕΚ.

Ο επαναληπτικός αγώνας θα διεξαχθεί στις 28 Μαρτίου στη Λάρνακα. Στην πρώτη φάση η Ομόνοια απέκλεισε την Ανόρθωση με 5-2, προχώρησε χωρίς αγώνα η ΑΕΚ.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy