Ο Μέγιερι την κρατά ζωντανή, ο Χαμάς έχασε την ευκαιρία…

ΗΜΙΧΡΟΝΟ: ΑΕΛ - ΑΠΟΛΛΩΝ 0-0

Η απόκρουση του Μέγιερι στο πέναλτι του Χαμάς, κρατά την ΑΕΛ στο κόλπο της πρόκρισης, όμως οι «γαλαζοκίτρινοι» θα πρέπει να ανεβάσουν ρυθμό και να βρουν λύσεις για να απειλήσουν αν θέλουν τη νίκη και την ανατροπή. Από την πλευρά του ο Απόλλωνας κάνει το παιχνίδι που αρμόζει στην κρισιμότητα του αγώνα, ενώ είχε και τη μεγάλη ευκαιρία με το χαμένο πέναλτι να ευκολύνει την υπόθεση πρόκριση.

Σχόλιο ημιχρόνου:

Αρκετές ήταν οι συγκινήσεις στο πρώτο 15λεπτό του αγώνα, με καλή προϋπόθεση για την ΑΕΛ με τον Τόρες, ενώ στο ένατο λεπτό ο Γιάγκα κέρδισε πέναλτι μετά και την παρέμβαση του VAR σε ανατροπή που υποδείχθηκε στον Μέγιερι. Μετά από παρέλευση τεσσάρων λεπτών ο Χαμάς εκτέλεσε, όμως ο Μέγιερι τον κέρδισε και απέκρουσε στη γωνιά του. Στη συνέχεια ο Απόλλωνας είχε δύο καλές ευκαιρίες με μια κεφαλιά και ένα σουτ, που κόντραραν σε αμυντικούς και δεν είχαν αποτέλεσμα.

Στο επόμενο δεκάλεπτο είχαμε δύο ακυρωθέντα γκολ, ένα για κάθε ομάδα που δεν μέτρησαν με τους Νταμπό και Έουλερ. Ο Απόλλωνας έδειχνε να πατά λίγο καλύτερα από την ΑΕΛ, που δεν είχε βρει και ρυθμό. Τέσσερα λεπτά πριν από το μισάωρο ο Γιάγκα απείλησε με κεφαλιά την εστία του Μέγιερι, όμως η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια.

Το άγχος ήταν αυτό που επηρέαζε την ομάδα της ΑΕΛ καθώς ήταν αυτή που ήθελε επειγόντως τη νίκη, ενώ ο Απόλλωνας κρατούσε εύκολα τη μπάλα, πίεζε ψηλά και προσπαθούσε να απειλήσει την εστία του Μέγιερι, που στο 42΄και πάλι στη γωνία του απέκρουσε ένα σουτ έξω από την περιοχή του Νταμπό. Πέντε ήταν τα λεπτά των καθυστερήσεων του ημιχρόνου, αφού είχαμε τρεις παρεμβάσεις από το VAR.

 

Κίτρινες: Σωτηρίου / Ίλιεφ

 

ΑΕΛ: Μέγιερι, Σάντος, Μεντόγεβιτς, Τόρες, Έουλερ, Παπαφώτης, Μαζάν, Σωτηρίου, Μιλιντσεάνου, Μαρόσα, Ριστέφσκι

Αναπληρωματικοί: Κεραυνός, Νταβόρ, Φραντζής, Τεσεϊρα, Ντάφερφελντ, Ρεϊνολντς, Τσέποβιτς, Ριέρα, Ανδρέου, Μαϊντεβατς, Μπαλντέ

 

Απόλλωνα: Γιοβάνοβιτς, Αλεσάμι, Ρομπέρζ, Χάμπος, Φιλιώτης, Νόγιοκ, Ίλιεφ, Χαμάς, Αλμπάνης, Γιάνγκα, Νταμπό

Αναπληρωματικοί: Ντούριν, Πίττας, Ίντζια, Τζουμ, Σπόλιαριτς, Ψύχας, Κατελάρης, Ντιγκινί, Μαυρίας, Κολ, Ζράντι

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy