“Δεν μπορώ να δω τη μάνα μου”

Ο Ρομέλου Λουκάκου έδειξε ότι περνάει αρκετά δύσκολα στην καραντίνα του Μιλάνου αντικρίζοντας καθημερινά την τραγική κατάσταση που έχει διαμορφώσει ο κορονοίός στην Ιταλία. «Δεν έχουμε επαφή με κανέναν, δεν μπορώ να δω τη μητέρα μου, τώρα εκτιμούμε όσα είχαμε δεδομένα…».

Ο Βέλγος επιθετικός της Ίντερ είδε τον Covid-19 να του διακόπτει για λίγο καιρό την τρομερή σεζόν που διένυε μέχρι πρότινος στην πρώτη του αγωνιστική περίοδο επί ιταλικού εδάφους.

Όλα πήγαιναν καλά μέχρι την έξαρση του κορονοϊού και την εξάπλωσή του στην Ευρώπη.

Μιλώντας στον άλλοτε φορ της Άρσεναλ και θρύλο της λονδρέζικης ομάδας, Ίαν Ράιτ, ανέφερε:

«Δεν μπορώ να βγω, δεν μπορώ να κάνω προπόνηση. Έχουν περάσει εννέα μέρες από την ημέρα που μπήκαμε στα σπίτια μας. Μας πήραν από την ομάδα ένα ποδήλατο γιατί αρκετοί παίκτες μένουν σε διαμερίσματα στο κέντρο του Μιλάνου. Δεν είχα κι εγώ πολύ μεγάλο χώρο, αλλά μας έστειλαν μήνυμα από την ομάδα για να μας ρωτήσουν ποιος δεν είχε διάδρομο ή ποδήλατο. Μέσα σε δυο ώρες είχαν όλα τα διαμερίσματα. Μου λείπει η φυσιολογική ζωή…

Μου λείπει η μητέρα μου και ο γιος μου. Ακόμα και ο αδερφός μου ή ο κόσμος έξω από το σπίτι… Τους σκέφτομαι όλους. Είναι άσχημο… Δεν μπορούμε να έχουμε επαφή με κανέναν. Δεν πηγαίνουμε για προπόνηση, δεν παίζουμε παιχνίδια, δεν βλέπουμε τους οπαδούς μας. Τώρα αρχίζεις να εκτιμάς ό,τι θεωρούσες δεδομένο.

Πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός γιατί μπορεί ν’ ακουμπήσεις κάτι που να έχει τον ιο. Η μητέρα μου έχει διαβήτη και είναι στις ευπαθείς ομάδες. Δεν μπορώ να πάω σπίτι και να την αγγίξω. Δεν βγαίνει από το σπίτι, απλά πηγαίνει στον κήπο αργά τη νύχτα για να περπατήσει λιγάκι… ».

gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy