Η κρίσιμη απόφαση του Ομάρ

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί έχει ως προτεραιότητα την παραμονή του στον Ολυμπιακό, αλλά όσο δεν έρχεται σε συμφωνία με τους «ερυθρόλευκους» τα πάντα είναι ανοιχτά.

Η απόσταση του του Ολυμπιακού με τον Ομάρ για την ανανέωση της συνεργασίας τους, μειώθηκε τις τελευταίες ημέρες, όμως όπως γράφει η «Live Sport» όσο οι δύο πλευρές δεν δίνουν τα χέρια, όλα είναι ανοιχτά.

Οι «ερυθρόλευκοι» επιθυμούν την παραμονή του Νορβηγού δεξιού μπακ, αλλά όχι με 1,5 εκατ. ευρώ ετησίως που φέρεται να θέλει ο παίκτης. Ο Ομάρ αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε ένα κρίσιμο «σταυροδρόμι».

Η πρώτη επιλογή του είναι να ανανεώσει το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό και να παραμείνει στο ασφαλές περιβάλλον που του προσφέρει η ομάδα του. Η δεύτερη επιλογή του είναι η προοπτική να συνεχίσει την καριέρα του στο ισπανικό πρωτάθλημα, καθώς φέρεται να υπάρχει έντονο ενδιαφέρον της Βαλένθια. Η τρίτη επιλογή είναι επιστροφή του στην Πρέμιερ Λιγκ, όπου υπάρχει πρέσινγκ από τις Λέστερ, Σαουθάμπτον και Μπέρνλι.

Από εκεί και πέρα υπάρχει και η παράμετρος της 30ης Ιουνίου, όταν και λήγει το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό και είναι η ημερομηνία που επιθυμεί η UEFA να έχουν ολοκληρωθεί τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

cnn.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy