Πήρε το “βάπτισμα του πυρός”…

Ο νεαρός Σάββας Χριστοδούλου πήρε τα πρώτα του λεπτά συμμετοχής στην Α΄κατηγορία για την ΑΕΛ

Τα πρώτα του λεπτά συμμετοχής με την πρώτη ομάδα της ΑΕΛ πήρε απόψε(3/4) ο 19χρονος Σάββας Χριστοδούλου, που πέρασε σαν αλλαγή στον αγώνα με την Καρμιώτισσα στο Παφιακό. Ο Χριστοδούλου αγωνιστήκε και πέρσι με την πρώτη ομάδα της ΑΕΛ.

Ο Σάββας που μετρούσε μέχρι στιγμής 23 εμφανίσεις με την ομάδα Νέων Κ19 της ΑΕΛ, 20 στο πρωτάθλημα με δέκα γκολ και τρεις στο Κύπελλο με ένα γκολ, έκανε απόψε την 24η συμμετοχή του στην Α΄κατηγορία μπαίνοντας ως αλλαγή στο 89΄αγωνιζόμενος για πέντε λεπτά. Αυτή η συμμετοχή θα είναι μόνο η αρχή για τον Σάββα αφού αποτελεί ένα πολλά υποσχόμενο νεαρό για τους “γαλαζοκίτρινους”, που αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός, ενώ είναι και ένας από τους αρχηγούς της ομάδας Νέων.

Αναφορά έκανε και ο προπονητής της ομάδας της ΑΕΛ, Αλέξης Γαρπόζης στους νεαρούς αναφέροντας ότι ο Σάββας είνα ο ένατος που παίρνει χρόνο συμμετοχής, ενώ ακολουθείται μια τακτική για σωστή είσοδο των νεαρών στην πρώτη ομάδα.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy