700.000 ευρώ συμβόλαιο… Είναι ποσά που σε καμία περίπτωση δεν θα δίναμε!!!

Σημερινές(15/5) ραδιοφωνικές δηλώσεις από τον Υ.Τ του Άρη, Κώστα Παπαδόπουλο - Ούτε επιβεβαιώνει, ούτε διαψεύδει για Κβιλιτάια

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Άρη, Κώστας Παπαδόπουλος, μίλησε σήμερα(15/5) στον Super Sport FM 104.0 και την εκπομπή «Δώδεκα Στα ΣΠΟΡ» με τον Μάκη Νικολάου για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα του.

Τι ανέφερε:

Για τον Κβιλιτάια: «Η απάντησή μου θα είναι κλισέ. Δεν επιβεβαιώνουμε ούτε διαψεύδουμε κανένα δημοσίευμα γιατί θα βγουν κατά τη διάρκεια της σεζόν πολλά ονόματα. Απλά το μόνο που θέλω να σχολιάσω είναι τα νούμερα που γράφονται και σε καμία περίπτωση τέτοια ποσά δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και αντιλαμβάνομαι θα γραφτούν ξανά. Δεν το λέω για την περίπτωση αυτή, αλλά όταν λένε ότι δίνουμε 700.000 ευρώ συμβόλαιο, είναι γιατί μπορεί να δημιουργούν πρόβλημα στους υπόλοιπους και είναι ποσά που σε καμία περίπτωση δεν θα δίναμε».

Για το υπάρχον ρόστερ: «Όλοι οι παίκτες που έχουμε στο ρόστερ, δεσμεύονται με συμβόλαιο. Ο μόνος που δεν είχε ήταν ο Μπρόρσον που αποχώρησε»

Για την προετοιμασία: Θα γίνει στη Λετονία από τη στιγμή που είναι εξαιρετικές οι εγκαταστάσεις, το κλίμα και το προπονητικό κέντρο. Για το πότε θα ξεκαθαρίσει και από την έκβαση του τελικού κυπέλλου».

Για τις διευκολύνσεις με τα υπηρεσιακά: «Δίνεται πολύ μεγάλη έμφαση στους παίκτες των ακαδημιών, όλα χρειάζονται τον χρόνο τους. Στο μέλλον θέλουμε να έχουμε όχι Κύπριο αλλά Κύπριους. Φυσικά εξαρτάται και από τους ίδιους σε μεγάλο βαθμό».

Για τον στόχο στη νέα σεζόν: «Μπορούσαμε να πάμε και καλύτερα στη φετινή σεζόν, η οποία σε καμία περίπτωση δεν θεωρείται αποτυχημένη. Ο στόχος είναι πάντα κάθε σεζόν να είσαι καλύτερος. Πάντα υπάρχει περιθώριο βελτίωσης και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τις κινήσεις που πρέπει με στόχο αυτό».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy