Δεν ήταν πένσα κύριε Δημητρίου… επίσημη εκδοχή από του υπέυθυνους του “ΑΛΦΑΜΕΓΑ”

Μήπως εσύ διαστρεβλώνεις τα αντικέιμενα κύριε Δημητρίου

Σε σημερινές(15/2) του δηλώσεις ο Ε.Τ της ΑΕΚ Κυριάκος Δημητρίου ανέφερε ότι, “στο φάουλ που προηγήθηκε πλάγια αριστερά για το τρίτο γκολ είχαμε ρίψη αντικειμένων χωρίς να υπάρχει το οτιδήποτε. Σε αυτό το χρονικό σημείο έπεσε δίπλα του μια πένσα. Όταν κερδίσαμε το φάουλ, πριν το γκολ. Πριν να προκαλέσει κάποιος. Πηρέ την πένσα ο Άνχελ Γκαρθία και την έδωσε στον διαιτητή και του έδειξε κίτρινη κάρτα και μπήκε μέσα ένας επιτηρητής και την πήρε πίσω.

Ρωτώ..γιατι δέχθηκε κίτρινη κάρτα. Αντί να καταδικάζουμε τις συμπεριφορές αυτές φωνάζουμε για την δεύτερη κίτρινη κάρτα. Φανταστείτε να έβρισκε στο κεφάλι του ποδοσφαιριστή. Αντί να τα βάζουμε με τον κλέφτη τα βάζουμε με τον νοικοκύρη. Εξήγησα, ότι και να συμβαίνει να μην προκαλεί κανένας την κερκίδα”.

Η επίσημη ΑΕΛ διαφωνεί κάθετα με όσα αναφέρει ο Ε,Τ της ΑΕΚ, αναφέροντας ότι, το αντικείμενο δεν ήταν πένσα αλλά όπως ανέφεραν οι ιθύνοντες του γηπέδου, είναι πλαστικό το οποιο κρατά τα πανό. Πλαστική πιάστρα που κρατά τις πετσέτες της θάλασσας στα κρεβατάκια.

Οι δηλώσεις του κύριου Αντρέα Δημητρίου, Ε.Τ της ΑΕΚ:

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy