Φινάλε με νίκη για ΑΕΛ και ήττα για Καρμιώτισσα

Με 4-3 επικράτησε η ΑΕΛ της Καρμιώτισσας στο φινάλε του πρωταθλήματος

Με δύο γκολ του Μίντσεφ και Μεντόγιεβιτς και Μορέιρα να χρήζονται σκόρερ η ΑΕΛ απάντησε στο γκολ του Ντούμπια και πήρε τη νίκη με 4-2 σήμερα(10/5) στο φινάλε του πρωταθλήματος!

Γεμάτο πρώτο ημίχρονο στο “ΑΛΦΑΜΕΓΑ” με ΑΕΛ και Καρμιώτισσα χωρίς ίχνος σκοπιμότητας να παίζουν ελεύθερα με τη μπάλα να ανεβοκατεβαίνε στις δύο περιοχές. Η ΑΕΛ έχοντας περισσότερες τελικές πήγε στα αποδυτήρια προηγούμενη με 2-1, αφού με δύο γκολ του Μίντσεφ, ανέτρεψε το 0-1 της Καρμιώτισσας που πέτυχε ο Ντούμπια.

Η Καρμιώτισσα μπήκε πιο δυνατά στην επανάληψη και απείλησε την εστία του Κυριάκου για να ισοφαρίσει όμως αυτή που κατάφερε να σκοράρει ήταν τελικά η ΑΕΛ με απευθείας εκτελεση φάουλ του Μεντόγιεβιτς που μπήκε ως αλλαγή, λίγο πριν το 70ο λεπτό. Στο 75΄ο Μορέιρα έκανε τα γκολ της ΑΕΛ τέσσερα με το παιχνίδι να μπάινει στα τελευταία του 15λεπτά. Ο Ρόσι λίγο μετά το 80΄πέτυχε τη μείωση του σκορ σε 4-2. Ο Κατσαντώνης με πέναλτι στις καθυστερήσεις διαμόρφωσε το τελικό 4-3.

 

Κίτρινες: Ντε Λούκας / Ουεσλάτι, Ψύχας

ΑΕΛ: Κυριάκου, Φραντζής, Παπαφώτης, Σέρνιτς(58΄Κα), Σιλβέστρος(79΄Γενεθλίου), Μίντσεφ, Ντε Λούκας, Μακρής(79΄Χριστοδούλου), Ζαχαρία(58΄Μεντόγιεβιτς), Κάνο, Θεμιστοκλέους(65΄Μεντόγιεβιτς)

Καρμιώτισσα:  Βιολάρης, Μαλόνε, Ντούμπια, Μιχαήλ(59΄Ρόσι), Παντελή, Γκραντινάρου, Γρίμπακιν(46΄Θεοδώρου), Κατσαντώνης, Ουεσλάτι(84΄Σπανός), Παττίχης(46΄Ψύχας), Παούλαβετς(69΄Ματθαίου)

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy