Μουσική βραδιά στις 28/5 για τον αποχαιρετισμό του Κλοπ

Τέλος εποχής στη Λίβερπουλ, καθώς ο Γιούργκεν Κλοπ θα φύγει στο τέλος της σεζόν από τον πάγκο των «κόκκινων» και τη θέση του θα πάρει ο Ολλανδός, Αρνε Σλοτ. Ο διάσημος Γερμανός τεχνικός το καλοκαίρι θα φύγει από την αγγλική ομάδα, μολονότι έχει συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2026.

Σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ επικρατεί παροξυσμός στις τάξεις των φιλάθλων των «κόκκινων», καθώς κανείς δεν θέλει ν’ απουσιάσει από τον τελευταίο αγώνα του Γερμανού κόουτς στο «Ανφιλντ», γεγονός που έχει εκτοξεύσει στα ύψη τις τιμές των εισιτηρίων.

Στις 19 Μαΐου η Λίβερπουλ θα υποδεχθεί τη Γουλβς στην τελευταία αγωνιστική της φετινής σεζόν στην Premier League και τα σχετικά ρεπορτάζ αναφέρουν πως τα εισιτήρια έχουν φτάσει στη μαύρη αγορά μέχρι και το απίστευτο ποσό των 40 χιλιάδων ευρώ!

Στο μεταξύ η διοίκηση της Λίβερπουλ ανακοίνωσε πως θα διεξαχθεί μια ειδική βραδιά την Τρίτη στις 28 Μαϊου στο χώρο συναυλιών και εκδηλώσεων στο κέντρο της πόλης, το «M&S Bank Arena», χωρητικότητας 11 χιλιάδων θεατών, για να μπορέσουν οι φίλοι της ομάδας ν’ αποχαιρετήσουν τον αγαπημένο τους «Κλόπο».

Η βραδιά με την ονομασία «Μια βραδιά με τον Κλοπ και σπέσιαλ καλεσμένους» θα έχει στη σκηνή ως παρουσιαστή τον κωμικό και φανατικό οπαδό των «κόκκινων», Τζον Μπίσοπ, αλλά και αρκετά μουσικά συγκροτήματα.
«Θα είναι μια ξεχωριστή βραδιά για όλους μας. Θα μοιραστούμε μοναδικές στιγμές από τα εννιά χρόνια κοινής πορείας, ακούγοντας εξαιρετική μουσική», δήλωσε στην ιστοσελίδα του συλλόγου ο διάσημος Γερμανός κόουτς.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy