“Άδειασε” την Αστυνομία ο ΠτΔ – “Ζήτω που καήκαμε…”

Παιχνίδι υψηλού κινδύνου από πριν με 300 αστυνομικούς και δεν τα κατάφεραν

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωσνταντίνος Λετυμπιώτης, μίλησε σήμερα(25/1) στο τρίτο πρόγραμμα ΡΙΚ για όσα συνέβησαν χθες στον αγώνα Κυπέλλου μεταξύ Απόλλωνα και ΑΕΛ και στην ουσία τους ανέφερε ότι ο αγώνας αναβλήθηκε μετά από παρέμβαση του προέδρου, ενώ ανέφερε και τους λόγους.

Ανεπαρκής εκείνη τη στιγμή αστυνόμευση!!! Εμείς διερωτόμαστε… πως είναι δυνατόν σε ένα αγώνα υψηλού κινδύνου να μην είναι έτοιμη η Αστυνομία, να μην είναι επαρκής; Και δεν το λέμε εμείς, ο Κυβερνητικός εκπρόσωπος της Κυπριακής Δημοκρατίας το ανέφερε.

Διαβάστε το κομμάτι που αναφέρετε στο συγκεκριμένο ζήτημα από τις σημερινές(25/1) ραδιοφωνικές δηλώσεις:

Πώς ενημερώθηκε ο Πρόεδρος και ποιες οδηγίες έδωσε: “Όταν ενημερώθηκε για τα επεισόδια που λάμβαναν χώρα εκτός γηπέδου, επικοινώνησε με τον Αρμόδιο Υπουργό ο οποίος καθηκόντως επικοινώνησε με τον υπέυθυνο Αστυνομικό του γηπέδου. Οι επιχειρησιακές αρχές τη δεδομένη στιγμή δεν ήταν σε θέση να παρέμβουν γιατί δεν ήταν επαρκής όπως εξελίσσονταν τα δεδομένα, αυτή ήταν η ενημέρωση. Ως εκ τούτου, ο Υπουργός Δικαιοσύνης κατόπιν συνεννόησης με τον ΠτΔ και τον διαιτητή ότι δεν μπορεί η αστυνομία εκείνη τη στιγμή να διασφαλίσει τον χώρο. Δεν μπορούσαμε να ρισκάρουμε την ασφάλεια όσων βρίσκονταν στο γήπεδο, για αυτό και δεν έγινε ο αγώνας”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy