Πλουτής: “Η ΑΕΛ δεν θα ζητιανέψει… θα κάνουμε κινήσεις για οικονομική ενίσχυση”

Σημερινές(14/12) ραδιοφωνικές δηλώσεις από τον Ε.Τ της ΑΕΛ

Ο Ε.Τ της ΑΕΛ, Πλουτής Αβραάμ παραχώρησε σήμερα(14/12) δηλώσεις στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 και την εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με την Στέλλα Σωκράτους.

Τι ανέφερε:

Για το ματς με την Δόξα και αυτό που ακολουθεί με την ΑΕΖ: «Δεν είχαμε άλλη επιλογή πέραν από την νίκη στο παιχνίδι με την Δόξα. Συνδυάστηκε η νίκη και με καλή εμφάνιση. Θα μπορούσαμε να πετύχουμε και περισσότερα γκολ. Θα πρέπει να προετοιμαστούμε για το επόμενο. Η ΑΕΖ είναι μία πολύ καλή ομάδα. Εμείς θέλουμε να κερδίσουμε, με αυτόν τον στόχο πάμε στη Λάρνακα την Κυριακή. Πρέπει να προετοιμαστούμε όσο το καλύτερο γίνεται»

Για τα αγωνιστικά νέα: «Ο Μεντόγεβιτς και ο Γερολέμου είναι αμφίβολοι. Ο Μεντόσα επιστρέφει, ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Ο Χέντι είναι τιμωρημένος. Εκτός οι τραυματίες Μόρσεϊ και Μπεραχίνο»

Για το οικονομικό: «Κάναμε κάποιες επαφές με τους παίκτες. Ο κόσμος είναι δίπλα στην ομάδα. Έγιναν διάφορες κινήσεις. Υπάρχει κινητοποίηση στην ομάδα και στο ΔΣ. Την επόμενη βδομάδα θα υπάρξει δημοσιογραφική διάσκεψη κάποιες δράσεις που ετοιμάζουμε. Αυτές θα έχουν στόχο την οικονομική ενίσχυση. Η ΑΕΛ δεν θα ζητιανέψει. Θα κάνουμε κάποιες ενέργειες που θα μας φέρουν οικονομική ενίσχυση για να καλύψουμε κάποια θέματα που είναι εκτός του προϋπολογισμού. Έγιναν σημαντικά έξοδα που είναι εκτός προϋπολογισμού. Έγιναν 800.000 ευρώ για οικονομικές εκκρεμότητες της προηγούμενης διοίκησης και έχουμε άλλα τόσα που μας περιμένουν. Έχουν δαπανηθεί 200.000 για εγκαταστάσεις στο «Αλφαμέγα» και στο προπονητικό κέντρο. Μέσα σε πέντε μήνες η διοίκηση έκανε σημαντικά έργα που δυστυχώς δεν αναδεικνύονται λόγω των άσχημων αποτελεσμάτων. Οι δράσεις αυτές θα έχουν διάρκεια τους επόμενους μήνες»

Για τον κόσμο: «Στο χέρι μας είναι να συνεχίσουμε την βελτίωση για να έρθει ο κόσμος. Περιμένουμε να έχουμε δίπλα μας το μεγάλο μας όπλο»

«Το εμπάργκο θα διευθετηθεί από το ΔΣ. Είναι 145.000 για τον Αμαντού Σις»

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy