Σοβαρό ζήτημα προκύπτει με τον προπονητή στην Εθνική Γυναικών και αποχή…

Ενημερώθηκε με επιστολή ο Κούμας και η ΚΟΠ

Ζήτημα με τον προπονητή της Εθνικής Γυναικών Στέφανο Βοσκαρίδη, προκύπτει, σύμφωνα με πληροφορίες που ήρθαν κοντά μας, για το οποίο έχει ενημερωθεί και ο πρόεδρος της ΚΟΠ Γιώργος Κούμας, ο οποίος αναμένεται να επιληφθεί προσωπικά.

Συγκεκριμένα μεγάλος αριθμός διεθνών ποδοσφαιριστριών, αποφάσισαν να μην κατέλθουν στην προπόνηση που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα, διαμαρτυρόμενες σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του για θέματα συμπεριφοράς και της γενικότερης διαχείρισης που τυγχάνουν από τον ομοσπονδιακό μας προπονητή. Συγκεκριμένα από την προπόνηση απείχαν οι ποδοσφαιρίστριες των Απόλλων Ladies, του Άρη και της Λευκοθέας, που αποτελούν σχεδόν το 80% της κλήσης του Στέφανου Βοσκαρίδη.

 

Επίσης στην επιστολή που στάλθηκε προς τον κ. Κούμα, πέραν από τα πολλά παράπονα που εκφράστηκαν για τον ομοσπονδιακό προπονητή, εκφράζεται η απογοήτευση για τον πρόεδρο της Επιτροπής Γυναικείου Ποδοσφαίρου, Φοίβο Βάκη και την αδιαφορία που δείχνει για το γυναικείο ποδόσφαιρο, αφού όπως τονίζεται ποτέ δεν παρακολούθησε ποτέ κανένα αγώνα τους.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy